Το να ντύνεσαι έτσι ώστε να είσαι αρκετά ζεστή, αλλά όχι υπερβολικά ζεστή, αποδεικνύεται πάντα ότι θέλει «λεπτή χειρουργική» επέμβαση.

Τα βασικά κομμάτια

Ενώ τα εξωτερικά στρώματα είναι σημαντικά, τα εσωτερικά στρώματα είναι εξίσου σημαντικά για να κρατήσουν τη ζεστασιά μέσα. Όσο βαρετά και αν φαίνονται, τα βασικά, όπως τα κολάν από fleece, το καλσόν και τα απλά μακριά μανίκια, είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι μας όταν πρόκειται να ντυθούμε για το χειμώνα. Αυτά τα πέντε βασικά είδη layering είναι το κλειδί για να διατηρήσεις τη ζεστασιά όλη τη σεζόν.

1. Λεπτά μακριά μανίκια

 

Τα απλά βαμβακερά με μακριά μανίκια είναι απαραίτητα για το layering κάτω από πουλόβερ και φούτερ με κουκούλα κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών. Όχι μόνο παρέχουν επιπλέον ζεστασιά (η αύρα τείνει να περνάει κατευθείαν μέσα από μερικά πουλόβερ), αλλά μπορούν επίσης να προστατεύσουν το δέρμα σου από τα μάλλινα πουλόβερ που μπορεί κάποιες φορές να σε πιάνει και φαγούρα.

2. Κολάν και καλσόν με επένδυση fleece

Τα φορέματα και οι φούστες δε χρειάζεται να κάνουν παύση κατά τη διάρκεια του χειμώνα – ούτε θα έπρεπε. Τοποθετώντας από κάτω ένα καλσόν με επένδυση fleece θα δώσεις όλη τη ζεστασιά που χρειάζεσαι στα πόδια σου κι έτσι η μετάβαση των φορεμάτων σου στο χειμώνα θα είναι ομαλή.

Αν ζεις κάπου ιδιαίτερα κρύα, για τις ημέρες που ένα παντελόνι δεν είναι αρκετό, επίλεξε κολάν ή καλσόν με επένδυση fleece κάτω από το παντελόνι σου. Πραγματικά κάνει τη διαφορά στο να παραμένεις ζεστή.

3. Μάλλινες κάλτσες

 

Το να φοράς μάλλινες κάλτσες το χειμώνα αλλάζει εντελώς το παιχνίδι. Το ξέρω, πόσο συναρπαστικές μπορεί να είναι οι βαμβακερές κάλτσες, αλλά η διαφορά ζεστασιάς και άνεσης ανάμεσα σε ένα χοντρό ζευγάρι μάλλινες κάλτσες σε σύγκριση με ένα απλό ζευγάρι κανονικές κάλτσες είναι εκπληκτική.

4. Ένα αξιόπιστο κασκόλ

Σίγουρα, τα κασκόλ είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά το να έχεις ένα αξιόπιστο κασκόλ που μπορείς να τυλίξεις για να καλύψεις το πρόσωπο σου αν υπάρχει τσουχτερό κρύο από τον αέρα θα κάνει τη διαφορά. Είτε επιλέξεις ένα κασκόλ από κουβέρτα είτε ένα από πιο χοντρό υλικό, θα πρέπει να είναι σε θέση να κρατήσει το λαιμό και το πρόσωπο σου προστατευμένα και στον πιο κρύο καιρό.

5. Ένας πραγματικά ζεστός σκούφος

 

Παρόμοια με την κατάσταση με το κασκόλ, ένας καλής ποιότητας σκούφος είναι μια απόλυτη κατάσταση που κάνει ή σπάει την κατάσταση σε συνθήκες παγετού. Το κεφάλι σου πρέπει να το έχεις και αυτό ζεστό.
Και με αυτά τα αξεσουάρ θα είσαι very stylish μέσα στο κρύο.

Ο χειμώνας είναι εδώ κι εμείς ήδη έχουμε βγάλει τα χειμερινά μας ρούχα. Τα παλτό, τα πουλόβερ, τα ζεστά παντελόνια, όλα τα ρούχα μας έχουνε πάρει τη θέση τους στις ντουλάπες μας. Αυτό που όμως θα ολοκληρώσει το χειμερινό μας styling είναι τα αξεσουάρ, που όχι μόνο θα μας δώσουν extra στιλ ταυτόχρονα θα μας ζεστάνουν κιόλας.

Είναι λοιπόν η ώρα αυτή που θα πρέπει να ανανεώσουμε και τα αξεσουάρ μας και να προσθέσουμε στιλάτα και σε νέο ύφος αξεσουάρ για να ζεσταθούμε. Νέα αξεσουάρ έχουν πάρει τη θέση κάποιων κλασικών αξεσουάρ, όπως οι balaclavas πήραν τη θέση των κλασικών σκουφιών ή τα ζεστά μποτάκια έχουν πάρει τη θέση των χοντρών καλτσών. Ένα είναι το σίγουρο, φέτος το χειμώνα θα κυκλοφορήσουμε με στιλ.

 

You May Also Like