Εσείς γνωρίζετε την καινοτόμο & εντελώς ανώδυνη θεραπεία Eye Rejuvenation Nanosoft;

Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι υπερβολικά λεπτό και αυτό το καθιστά ευάλωτο σε εξωτερικούς παράγοντες με αποτέλεσμα να εμφανίζει μαύρους κύκλους, ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Η καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή NANOSOFT (βασισμένη σε τρεις μικροσκοπικές ακίδες με μορφή πυραμίδας, με τεχνολογία MEMS από κρυστάλλους πυριτίου) αποτελεί ένα νέο επαναστατικό εργαλείο για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στους μαύρους κύκλους και στις λεπτές γραμμές των ματιών.  Η ευαισθησία της περιοχής των ματιών μας επιβάλει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ως προς την τεχνική που Θα χρησιμοποιήσουμε.

Η συγκεκριμένη ανάγκη σε συνδυασμό με τον λιγότερο πόνο στις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου δημιούργησε την ιατρική συσκευή  NANOSOFT ™ . Μια καινοτόμος συσκευή που αποτελείται από τρεις πολύ μικρές ακίδες έγχυσης 0,6mm. Το βάθος της έγχυσης ελέγχεται και επιτρέπει τη διέγερση του κατάλληλου στρώματος του δέρματος δημιουργώντας λευκούς πομφούς, εντελώς ανώδυνα και χωρίς μελανιές.

Ποια είναι η φόρμουλα NCTF που χρησιμοποιεί το Nanosoft και πού βοηθά;

H αναγεννητική φόρμουλα NCTF είναι μια ιοντική φόρμουλα εξισορρόπησης, που περιλαμβάνει 59 συστατικά για την αποκατάσταση των επιφανειών του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα έχουμε την λείανση το δέρματος και την ενοποίηση τη δομής του. Προάγει την αναγέννηση και την αποκατάσταση των δερματικών κυττάρων, αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και την διατηρεί λαμπερό.

Τέλος, επισκευάζει ενεργά το δέρμα για να αντικαταστήσει τα ανεπαρκή μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το νάτριο, το κάλιο και το ασβέστιο.

Η θεραπεία Eye Rejuvenation Nanosoft μπορεί να εφαρμοστεί στο άνω και κάτω βλέφαρο και περιοφθαλμικά στο «πόδι της χήνας», στις λεπτές γραμμές περιστοματικά και στο λαιμό στις οριζόντιες γραμμές (κολιέ της Αφροδίτης), τη μείωση των ρινοκολικών πτυχών και των γραμμών μαριονέτας και άλλες ευαίσθητες περιοχές οι οποίες μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν, καθώς απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης.

Γιατί η θεραπεία με το Nanosoft αποτελεί μια καινοτόμο θεραπεία;

Παρόλο που το ενισχυτικό ενυδάτωσης NCTF δεν είναι ένα νέο προϊόν, η εφαρμογή της θεραπείας με NanoSoft που χρησιμοποιείται είναι εξαιρετικά καινοτόμα: εγγυάται τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ικανοποίηση των ασθενών.

Το NanoSoft είναι μια πραγματική επανάσταση για το χώρο της κοσμητικής αισθητικής, καθώς προσφέρει μια μοναδική λύση για τη θεραπεία ολόκληρου του προσώπου και ιδιαίτερα των ευαίσθητων περιοχών, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Το βασικό πρωτόκολλο της θεραπείας είναι 3 εφαρμογές , μια κάθε 15 ημέρες. Έπειτα, μπαίνοντας σε καθεστώς συντήρησης , γίνεται μία εφαρμογή κάθε 3-4 μήνες . Ωστόσο , η
συχνότητα των εφαρμογών , διαμορφώνεται κατά περίπτωση για ένα ολοκληρωμένο και άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Η συσκευή Nanosoft αποτελείται από 3 μικρο-κώνους σιλικόνης που επιτρέπουν την ακριβή έγχυση του υγρού στο σημείο θεραπείας και την ομοιόμορφη κάλυψη στις ευαίσθητες περιοχές. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την 1η κιόλας συνεδρία.

 

http://www.georgakli.gr/?service=%CE%BAg-dermatology-eye-rejuvenation

You May Also Like