Με το βραβείο ‘’ΑΕΤΟΙ γαστρονομίας 2021’’ βραβεύτηκε το Pleasures seaside café + more στην παραλία του Βόλου για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει καθημερινά στο καταναλωτικό κοινό του Βόλου. Το Pleasures seaside café + more είναι ένα καφέ- εστιατόριο που εδώ και δέκα χρόνια καθημερινά παρέχει υψηλές υπηρεσίες και εκλεκτά προϊόντα μοναδικής ποιότητας. Από νωρίς το πρωί σερβίρει φρεσκοκομμένο καφέ illy και μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα και σοκολάτες. Καθιέρωσε το Brunch στην παραλία του Βόλου, και δημιούργησε μοναδικά πιάτα με φρέσκα υλικά και χειροποίητες παρασκευές.

Το μενού περιλαμβάνει δροσερές σαλάτες, γρήγορα σνακ όπως είναι η μπαγκέτες και οι τορτίγες και πλούσια burger με χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Φυσικά, δεν λείπουν τα αγαπημένα σκαγκέτι, ριζότο, φιλέτο κοτόπουλο, λαχταριστή πίτσα και όλα αυτά με τη συνοδεία από μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και ποτών! Το project ‘’ Αετοί ‘’ είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Η κατάταξη ‘’ Αετοί ‘’ δημιουργήθηκε για να επιλέξει τις πιο αγαπητές επιχειρήσεις. Οι βραβευμένες εταιρείες είναι κορυφαίοι στον κλάδο, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών. Pleasures seaside café + more, λοιπόν στην παραλία του Βόλου, και όταν λέμε ξεχάστε ότι ξέρατε, το εννοούμε!

Pleasures seaside café + more, Αργοναυτών 58 παραλία Βόλου.

You May Also Like