Σε ρόλο… Έλενας Παπαρίζου, η Εύη Ράπτη αποκλείει όλους τους διαγωνιζόμενους τραγουδιστές

Band Fatale. Δεν μπορεί. Κάπου θα τους έχει πάρει το αυτί σας. Από το Μανιτού, που κάνανε τις πρώτες τους εμφανίσεις, το café Santan, όχι το παλιό, εκεί δεν πρόλαβαν να παίξουν, μόνο σύχναζαν στα νιάτα τους ή το Lab Art, που τους φιλοξένησε και τους χρίζει πλέον οικοδεσπότες. Όχι; Αυτό σκέφτηκαν κι εκείνοι και είπαν να βάλουν μπροστά τα μεγάλα μέσα. Έβαλαν στον πειρασμό μια «δικιά μας», τη διάσημη μέχρι σήμερα για τις δημοσιογραφικές της αρετές Εύη Ράπτη να πρωταγωνιστήσει στο video clip τους, και αυτή τσίμπησε. Είναι άραγε τόσο καλή στην υποκριτική όσο και στη δημοσιογραφία; Ήξερε άραγε πού έμπλεκε ή πήγε με άγνοια κινδύνου; Τα αποτελέσματα επί της οθόνης…

Το video clip για το νέο τραγούδι «Αόρατη Απειλή», της -σε ελεύθερη μετάφραση- Μοιραίας Μπάντας πρόκειται να ανέβει στα κανάλια του youtube μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Το τραγούδι ήδη παίζεται στις live εμφανίσεις της Band Fatale στον Βόλο και ανά την Ελλάδα. Θα το προωθήσουν όμως πιο συστηματικά μέσω του video clip.

Σκηνικό… «Voice» το concept του video clip: Οι Band Fatale επί σκηνής να παίζουν μουσική, οι διαγωνιζόμενοι να ερμηνεύουν το «Αόρατη Απειλή» και να αποκλείονται από την αυστηρή κριτική επιτροπή, μέλος της οποίας είναι η Εύη Ράπτη ως άλλη… Ελενα Παπαρίζου. Η Εύη Ράπτη που… προπονημένη να τρέχει για το ρεπορτάζ στον στίβο της δημοσιογραφίας, ήταν εύκολο να ξεφύγει τρέχοντας από τους εξοργισμένους για τον αποκλεισμό διαγωνιζόμενους, που άρχισαν να κυνηγούν τους κριτές για να τους λιντσάρουν.

Επί τριάμισι λεπτά, όσο και η διάρκεια του video clip, Εύη Ράπτη και Band Fatale είναι απολαυστικοί…

Ποιοι είναι όμως οι Band Fatale; Πρόκειται για μια ομάδα, συμμαθητές από το σχολείο, που δημιούργησαν πριν από 13 χρόνια τη δική τους μπάντα με αγάπη για τη μουσική. Τα τραγούδια τους έχουν ελληνικό στίχο και η μουσική τους παντρεύει ήχους ρέγκε, σκα, ροκ και μπάλκαν.

Με τη σημερινή τους σύνθεση -την τελευταία επταετία- οι Band Fatale λαμβάνουν μέρος σε μουσικά event σε όλη την Ελλάδα και κυρίως σε φεστιβάλ μουσικής.

Και πραγματικά κλέβουν τις εντυπώσεις. Καθόλου… άσχημα για έναν φαρμακοποιό (Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου), μία παιδαγωγό (Αννα Μακαντάση), έναν ηχολήπτη (Δημήτρης Μαρκίδης), έναν ιδιοκτήτη ψητοπωλείου (Γιάννης Μπαλτής), έναν μηχανικό υπολογιστών (Νίκο Σιτοκωνσταντίνου), έναν νοσηλευτή (Μάκης Σύψας), έναν δικηγόρο (Γιάννης Τσούκας) και έναν μηχανολόγο μηχανικό (Βαγγέλης Φωτιάδης), που όλοι μαζί όταν αφήνουν τα επαγγελματικά τους πόστα μεταμορφώνονται σε Band Fatale (www.bandfatale.gr και www.facebook.com/BandFatale).

Band Fatale και Εύη Ράπτη σε ένα απολαυστικό video clip για το νέο τραγούδι «Αόρατη Απειλή»
Band Fatale και Εύη Ράπτη σε ένα απολαυστικό video clip για το νέο τραγούδι «Αόρατη Απειλή»

Η παρουσίαση από τους ίδιους τους Band Fatale γίνεται με αυστηρή αλφαβητική σειρά για να αποφευχθούν ζητήματα ιεραρχίας, ηλικίας, παλαιότητας και λοιποί λόγοι διακρίσεων:

Άννα Μακαντάση –τραγούδι

Η αλφαβητική σειρά την έφερε πρώτη στην παρουσίαση αν και νέο, φρεσκότατο μέλος της μπάντας. Η μοναδική κυρία του ανδροκρατούμενου σχήματος, μια σοβαρή τζαζ – τραγουδίστρια. Θα μας αντέξει άραγε; Ας πρόσεχε..

Δημήτρης Μαρκίδης –ηλεκτρική κιθάρα

Τον κρατάμε με νύχια και με δόντια να μη μας τον κλέψει το Hollywood. Σαγηνεύει τα πλήθη με τη μοναδική του εμφάνιση και τα αισθησιακά του σόλα στην κιθάρα. Παρά τα εκατομμύρια πιστών οπαδών παραμένει σεμνό και ταπεινό αγόρι.

Γιάννης Μπαλτής– μπάσο

Θα έπαιζε μπάσο ακόμη και στον ύπνο του αν μπορούσε. Παίζει με τόσες μπάντες που ξεχνάει πότε, πού και με ποια έχει πρόβα. Στα live πάντως συνήθως εμφανίζεται και τα σπάει. Αν τον δείτε συχνά στο live να σας γυρίζει την πλάτη μην προσβληθείτε. Απλώς δυναμώνει τον ενισχυτή του για να τον ακούτε καλύτερα.

Νίκος Σιτοκωνσταντίνου– σαξόφωνο, όμποε

Όλοι λένε ότι είναι οι πιο σοβαρός της μπάντας. Ο ίδιος δεν το πιστεύει, ούτε το θέλει, αφού κανείς σε αυτή τη μπάντα δεν θέλει να είναι ο πιο σοβαρός. Αφήνει όμως τους άλλους να το πιστεύουν. Όταν κρατάς άλλωστε ένα σαξόφωνο ή ένα όμποε πρέπει να έχεις ένα σοβαρό προφίλ.

Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου– ντραμς

Θεραπεύει κάθε πληγή της μπάντας. Ψυχολογική, ερωτική, υπαρξιακή και φυσικά οικονομική. Μην τολμήσετε να διαπραγματευτείτε μαζί του. Θα σας κουνήσει απειλητικά την μπαγκέτα του, και αν σας χτυπήσει όσο δυνατά βαράει τα drums του αλίμονο σας.

Μάκης Σύψας– κρουστά, χορός

Θέλεις να ανέβεις στη σκηνή να χορέψεις μαζί του, να πάρεις το vibe του, να ρουφήξεις λίγο από την ενέργεια του. Ποτέ δεν ξεχνάει να πάρει το μπουκάλι με το ουίσκι στη σκηνή κι έτσι τις δύσκολες ώρες όλοι τον ψάχνουν.

Γιάννης Τσούκας– μπαγλαμάς, κλαρίνο

Έχει μπλεχτεί με το τι ακριβώς κάνει στη μπάντα και γι’ αυτό μπερδεύεται μόνος του καμιά φορά. Όταν πάντως το πρόγραμμα κάνει κοιλιά βγαίνει μπροστά, μιλάει με το κοινό και κερδίζουμε χρόνο. Και τα λέει ωραία.

Βαγγέλης Φωτιάδης – τραγούδι, ηλεκτρακουστική κιθάρα

Κάθε μπάντα που σέβεται τον εαυτό της έχει το μηχανικό της. Αυτόν που θα βάλει τα γρανάζια της μαζί για να δουλέψουν αρμονικά. Πώς το πετυχαίνει; Αυτά είναι απόρρητες τεχνικές.

Credits Band Fatale:

“Αόρατη απειλή” είναι ο τίτλος από το καινούριο κομμάτι ,μια διασκευή στο “Αmenaza Fantasma”.Muchas gracias στους Eskorzo λοιπόν που χωρίς δεύτερη σκέψη μας το παραχώρησαν ,για να το επεξεργαστούμε.
Ευχαριστούμε πολύ πολύ τους ταλαντούχους διαγωνιζόμενους Alexandros Alibertis Lambros Vlachakis Ilias Treleles Vasiliki LioliouMenia Papadimitriou Danai Salamani George Spathis Marina Tsoboli,τη σκληρή αλλά δίκαιη επιτροπή Evi Rapti Zan George Kostas BaltisThanasis Tiblalexis ,την αυστηρή παρουσιάστρια Sylvia Kehagia,τη σκηνοθέτιδά μας Ariadni Papanastasiou και τον Φίλιππος Ρέτσιος για την βιντεοσκόπηση και το editing του videoclip (Cinefil).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον George Zagoris για τη βοήθεια στην ηχογράφηση!

You May Also Like