Το σύστημα EndyMed Intensif RF Microneedle είναι μια τεχνολογία εγκεγκριμένη από το FDA που έχει σχεδιαστεί για την αναζωογόνηση του δέρματος βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή του και μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων, ακμής και ουλών.

Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων. Λειτουργεί ως θεραπεία αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ανανέωσης της επιδερμίδας ανανέωσης του δέρματος του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Ποιες είναι οι εφαρμογές της θεραπείας

Ανάλογα με την ατομική κατάσταση και τις ανάγκες του ασθενούς, το Intensif RF Microneedle μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του όγκου του προσώπου, τη σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο και τους λαιμου ή καθώς και για τη μείωση της εμφάνισης ουλών ή την αντιμετώπιση της ακμής.

 

 

  • Πλεονεκτήματα θεραπείας

    • Εως και 90% μικρότερο χρόνο αποθεραπείας σε σχέση με τις περισσότερες συσκευές RF-microneedle καθώς διαθέτει ρομποτική κεφαλή ακριβείας
    • Εύκολη & ομαλής εφαρμογή, χωρίς να είναι επώδυνη η θεραπεία για τον ασθενή με ταυτόχρονα άριστα αποτελέσματα
    • Δημιουργία εξατομικευμένων πρωτόκολλων θεραπείας που ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε ασθενή, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με άλλες θεραπείες για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα
    • Με την καινοτόμο τεχνολογία fractioned RF 3DEEP της ENDYMED, ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων τεχνολογιών microneedle με τη μοναδική εισαγωγή των βελόνων 5 mm και την αποκλειστική, ομαλή και γρήγορη λειτουργία.

    Το Intensif RF μεσώ της μηχανικά ελεγχόμενης ρομποτικής κεφαλης που διαθέτει, χρησιμοποιεί «μικροβελόνες»  σε συγκεκριμένες θέσεις στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος που είναι γνωστό ως χόριο ενω παραλλήλα ενεργοποιεί τις ραδιοσυχνότητες σε ενα ελεγχομένο βάθος για τα μεγίστα αποτελέσματα. Η πατενταρισμένη αυτη τεχνολογία ονομάζετε 3deep.  Αυτή η διαδικασία προάγει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και με την πάροδο του χρόνου ο στοχευόμενος ιστός αντικαθίσταται από υγιές, νεανικό δέρμα.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=yYDAHiUXcjA&feature=emb_title

  • Γιατί να το επιλέξεις;

    • Θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για αναδόμηση και βελτίωση της υφής του δέρματος, μείωση πόρων, υπερμελάγχρωση, μείωση ρυτίδων και ουλές σε πρόσωπο, σώμα, λαιμό και ντεκολτέ.
    • Δρα άκρως αποτελεσματικά, στις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος προσώπου, το στόμα και το ντεκολτέ
    • Προσφέρει ευχάριστες και άνετες θεραπείες με ελάχιστο αποθεραπείας, και είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος

    http://www.georgakli.gr/?service=endymed-intensif-rf-microneedling

You May Also Like