Χμμ ο άγιος Βασίλης μπαίνει από τις καμινάδες, ο ταχυδρόμος χτυπάει δυο φορές, ο σύγχρονος ήρωας όμως ακούει στο όνομα ‘’deliveryboy’’ και φέρνει καλούδια από το Pleasures και Häagen Dazs!
Τα δύο καταστήματα έχουν συνεργασία με την Wolt και το E– Food για να απολαμβάνετε και στο σπίτι σας τις αγαπημένες σας γεύσεις!
Σκεφτείτε λοιπόν, εκεί που κάθεστε στο καναπέ σας, να χτυπήσει το κουδούνι και από το πουθενά να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ illy παρέα με γνωστό σε όλους κρουασάν! Υπάρχει και καλύτερο, να απολαμβάνεις στη ζεστασιά του σπιτιού σου το αγαπημένο σου κριθαρότο, burger ή pizza παρέα με το αγαπημένο σου Cocktail! Τώρα βέβαια αν έχεις λιγούρα για γλυκό το αγαπημένο σου παγωτό ή γλυκό Häagen Dazs έρχεται σπίτι σου και το απολαμβάνεις στο ακέραιο του!
Όποιο και από τα δύο καταστήματα και αν επιλέξεις να ξέρεις ότι με κάθε παραγγελία άνω των 15€ σου κάνει δώρο την αγαπημένη σου φρεσκοψημένη βάφλα!
Και επειδή έρχονται γιορτές, μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται χριστουγεννιάτικο pleasures menu και με την δυνατότητα προ παραγγελίας!
HomeDelivery για τα καταστήματα Pleasures seaside café + more και Häagen Dazs μέσω Wolt και E– Food!
Η «παραλία» έρχεται σπίτι σου!

You May Also Like