Τα γυαλιά ηλίου Ray Ban είναι γνωστά παγκοσμίως καθώς έχουν γίνει εμβληματικά. Έχουν μακρά ιστορία και διαρκή επιτυχία. Η εταιρεία ξεκίνησε ως αμερικανική και πλέον ανήκει στην ιταλική εταιρεία Luxottica.

 

Το ίδιο το όνομα της μάρκας μπορεί να μεταφραστεί ως “αδιάβατες ακτίνες”. Για να διασφαλιστεί αυτή η ιδιοκτησία, ελήφθη ως βάση μια τεχνολογία, οι λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν αποκαλυφθεί για περισσότερο από μισό αιώνα. Αυτό συμβάλλει επίσης στη δημοτικότητα των γυαλιά ηλίου γυναικεία Ray Ban.

 

Όλες οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται έχουν τις ρίζες τους στις εξελίξεις για τη στρατιωτική βιομηχανία. Η σημασία των γυαλιών ηλίου για τους πιλότους δεν μπορεί να υποτιμηθεί, γι’ αυτό η μάρκα βάζει τον πήχη ψηλά μέχρι σήμερα.

Από τι χαρακτηρίζονται τα μοντέλα;

Η μάρκα Ray Ban προσφέρει μια ολόκληρη σειρά μοντέλων κατάλληλων κυριολεκτικά για κάθε άτομο, ανεξάρτητα από το σχήμα και το στυλ του προσώπου. Η τεράστια ποικιλία σχημάτων και σκελετών σας επιτρέπει να διαλέξετε μια επιλογή που θα ταιριάζει με το γενικό στυλ ρούχων σας.

 

Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαφέρουν σε μέγεθος, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το σωστό μοντέλο. Οι φακοί που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παραγωγής δεν παραμορφώνουν την εικόνα και προστατεύουν τα μάτια από τις ακτίνες του ήλιου 100%, χάρη στην πόλωση που έχουν οι φακοί.

 

Για την παραγωγή των προϊόντων χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας.

 

Όλα τα αξεσουάρ διαθέτουν ισχυρούς σκελετούς που δεν σπάνε, καθώς και αξιόπιστη προστασία των φακών από γρατσουνιές και παρόμοιες μηχανικές βλάβες.

 

Σε τι σχήματα θα βρείτε γυαλιά Ray Ban;

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα γυναικεία μοντέλα Ray Ban είναι αρκετά δύσκολο να διακριθούν. Αυτή η μάρκα προτιμά να παράγει ένα αξεσουάρ που ταιριάζει σε όλους εξίσου καλά – ένα απόλυτο κλασικό. Τα πιο δημοφιλή στυλ είναι:

 

  • aviator – αυτά είναι τα πιο διάσημα γυναικεία γυαλιά Ray Ban. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορεί να είναι με χρυσό και ασημί σκελετό, με το συνηθισμένο σκούρο γυαλί ή έγχρωμο καθρέφτη
  • στρογγυλεμένο– κατάλληλο για διαφορετικά σχήματα προσώπου. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων γυαλιού, καθώς και ενδιαφέροντα μοντέλα σκελετών κατάλληλα για κάθε στυλ.
  • τετράγωνο και ορθογώνιο – ένα κλασικό γυναικείο μοντέλο με διαφορετικό πάχος σκελετών , το οποίο του επιτρέπει να ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε πρόσωπο.
  • μάτι γάτας – ο επιμήκης σχεδιασμός δίνει μια ιδιαίτερη έμφαση στο σκελετό, γεγονός που κάνει τα γυναικεία αξεσουάρ ακόμα πιο ελκυστικά.
  • στρογγυλοί – μεγάλοι ή μικροί φακοί, λεπτός ή χοντρός σκελετός, το Ray Ban προσφέρει κάτι για όλους που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου.
  • μάσκα – με αυτά η προστασία σας είναι ασφαλής. Καλύπτουν μια μεγάλη περιοχή γύρω από τα μάτια, γεγονός που τους επιτρέπει να τα προστατεύουν από όλες τις βλαβερές ακτίνες.
  • πολυγωνικό – τα διαφορετικά χρώματα των γυαλιών επιτρέπουν την ευρεία χρήση και το σχήμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.
  • ακανόνιστο – μη τυποποιημένο ήταν πάντα στη μόδα, γι ‘αυτό και αυτό το μοντέλο κερδίζει όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος μαζί τους.
  • Τα οβάλ – οβάλ σχήματα προτιμώνται όλο και περισσότερο, καθώς προστατεύουν τα μάτια από τον ήλιο και ταυτόχρονα δεν καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του προσώπου.
  • πεταλούδα – κατάλληλο για κυρίες με εκλεπτυσμένο γούστο που είναι έτοιμες να πειραματιστούν.

 

Τα γυναικεία γυαλιά Ray Ban είναι τα αξεσουάρ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Έχουν υψηλή μηχανική αντοχή, προστατεύονται από γρατσουνιές, μεταδίδουν ευχάριστους και ήρεμους τόνους. Φακούς σε χρώμα καφέ, μπλε, πράσινο και σκούρο γυαλί με 100% προστασία από τις υπέρυθρες και άλλες ακτίνες, βοηθά στη διάκριση των χρωμάτων και στη σίγαση των αρνητικών φώτων. Η επικάλυψη ασημί κρυστάλλου προστατεύει την κόρη από την έκθεση σε έντονο φως και συμβάλλει στην καθαρή όραση.

 

Πώς να ελέγξετε αν τα γυναικεία γυαλιά Ray Ban είναι γνήσια;

 

Ένα από τα προβλήματα οποιασδήποτε διάσημης μάρκας είναι ένας μεγάλος αριθμός αντιγράφων που εκμεταλλεύονται τη δημοτικότητά του και παράγουν ψεύτικα προϊόντα. Τα γυναικεία γυαλιά Replica Ray Ban είναι πολύ συνηθισμένα. Τα επώνυμα προϊόντα μπορούν να διακριθούν από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

  • αριθμός μοντέλου στον βραχίονα.
  • το όνομα στο κουτί και στον σκελετό.
  • μπροστινό λογότυπο στα γυαλιά.
  • κρυφό λογότυπο με τη μορφή δύο γραμμάτων “RB” στο γυαλί.

Τα αυθεντικά προϊόντα χρησιμοποιούν μόνο πραγματικό γυαλί, όχι πλαστικό. Κατά συνέπεια, τα γυαλιά των γυναικών αισθάνονται πιο βαριά στο χέρι.

 

You May Also Like