Εκτός από τα trends βέβαια, τα οποία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι άκρως εντυπωσιακά, υπάρχουν κάποια basic κομμάτια που αξίζουν την προσοχή σου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ που είναι διαχρονικά και άκρως απαραίτητα, αφού παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο από τα trends χωρίς να χάνουν τη στιλιστική αξία τους. Πρόκειται για basic ρούχα που θα προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος, αλλά θα φοράς για πολλά χρόνια και τα οποία είναι απαραίτητα για να καλωσορίσεις το φθινόπωρο προετοιμασμένη και με άκρως ανανεωμένο ντύσιμο. Ποια είναι αυτά;

Οι must αγορές του φθινοπώρου

Λευκό πουκάμισο

Διαχρονικό και ασυναγώνιστα κομψό, το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα πιο items που είναι απαραίτητα όλο τον χρόνο. Όσον αφορά στο φθινόπωρο, αξίζει να προσθέσεις ένα νέο λευκό πουκάμισο στη συλλογή σου, το οποίο θα συνδυάσεις τόσο με τζιν όσο και με υφασμάτινα παντελόνια, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις layering όσο αλλάζει η θερμοκρασία.

Τζιν παντελόνι

Αναπόσπαστο κομμάτι επίσης του φθινοπωρινού στιλ είναι το τζιν παντελόνι. Το πιο άνετο και ευκολοφόρετο bottom της συλλογής σου επανέρχεται ανανεωμένο. Εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις αρχικά στη γκαρνταρόμπα σου ένα τζιν στη γραμμή που γνωρίζεις ήδη πως σου ταιριάζει και στη συνέχεια να πειραματιστείς με άλλα σχέδια.

 Loafers

Τα τελευταία χρόνια, τα loafers έχουν κερδίσει την προσοχή των γυναικών, και μάλιστα όχι άδικα. Είναι άνετα, πολύ κομψά, ταιριάζουν σε διάφορες περιστάσεις, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις διάφορους συνδυασμούς.

Blazer

Όταν σκεφτόμαστε ποιο είναι το ιδανικό πανωφόρι για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, το blazer είναι σίγουρα εκείνο που μας έρχεται πρώτο στον νου. Ανανέωσε τη συλλογή σου με ένα σακάκι σε ουδέτερο τόνο όπως το μαύρο, το λευκό ή το μπεζ και στη συνέχεια πειραματίσου με χαρούμενες αποχρώσεις όπως το φούξια ή το πράσινο που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σου.

Tote τσάντα

Είναι η τσάντα που χωρά τα πάντα και εκείνη που δεν αποχωρίζεσαι στην καθημερινότητά σου. Συνεπώς αξίζει να βρίσκεται στη φθινοπωρινή shopping list σου.

Sneakers

Άνετα και πρακτικά, τα sneakers είναι απαραίτητα για την περίοδο του φθινοπώρου.

Καμπαρντίνα

Ένα ακόμα διαχρονικό πανωφόρι είναι η καμπαρντίνα. Κατάλληλη για τις πρώτες βροχές και ασυναγώνιστα κομψή, συνδυάζεται με τα πάντα και είναι σίγουρο πως θα ευχαριστηθείς να τη φοράς.

Φόρεμα

Τα midi φορέματα είναι ιδανικά για τη νέα σεζόν που ξεκινά. Σε ουδέτερες και έντονες μονοχρωμίες ή σε κομψά μοτίβα, πρόκειται να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο την περίοδο του φθινοπώρου, μία πιο εύκολη και stylish διαδικασία.

 Μπλούζα φούτερ

Ιδανική για το casual ντύσιμο και για τις αλλαγές στη θερμοκρασία, η μπλούζα φούτερ επανήρθε στην επικαιρότητα την περίοδο του lockdown και από τότε βρήκε μία σταθερή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Λεπτό πουλόβερ

Εξίσου χρήσιμη αγορά είναι τα πουλόβερ με λεπτή πλέξη. Μπορείς να δημιουργήσεις layering ή να τα ρίξεις απλώς στους ώμους σου, ώστε να αντιμετωπίσεις με στιλ τις μεταπρώσεις της θερμοκρασίας.

Madame Figaro France

You May Also Like