Οι Πρόσκοποι της Μαγνησίας την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στις 17.30 το απόγευμα, φορούν τα προσκοπικά μαντήλια τους, τα καπέλα τους και με την καλή τους διάθεση προχωρούν στον καθαρισμό του λόφου της Γορίτσας από ξερά κλαδιά και σκουπίδια!

Εάν είσαι λυκόπουλο, πρόσκοπος, ανιχνευτής, μέλος  προσκοπικού δικτύου, βαθμοφόρος , μέλος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης , Παλαιός Πρόσκοπος , γονέας και φίλος του Προσκοπισμού, έρχεσαι μαζί μας για να κάνεις την καλή σου πράξη και να προστατεύσεις την φύση !

Η δράση καθαρισμού  πραγματοποιείται με την αρωγή  του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές κ.Χρήστου Τριαντόπουλου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, την Αντιδημαρχία Πρασίνου και  την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου .

Οι πρόσκοποι της Μαγνησίας με αίσθημα ευθύνης εφιστούν την  προσοχή και τη συνεργασία των πολιτών για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας και παραμένουν άοκνοι εθελοντές με για την προστασία της περιοχής μας στην κρίσιμη αυτή αντιπυρική περίοδο.

You May Also Like