Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live news στο mega μεταδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης το αναλυτικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr για τον 50χρονο άνδρα που φέρεται να απείλησε την κόρη του και εξύβρισε την πεθερά του.

Ο 50χρονος από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, που κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ωστόσο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του .
Ο 50χρονος φέρεται να απείλησε τη 14χρονη κόρη του, λέγοντάς της «παλιοκόριτσο θα σε βάλω κάτω», «θα σε γονατίσω», «θα σε σκοτώσω», ενώ φέρεται να εξύβρισε την πεθερά του σε επεισόδια που έγιναν την Κυριακή και το Σάββατο, στο σπίτι όπου διαμένουν όλοι μαζί. Ο 50χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για τεταμένες ενδοοικογενειακές σχέσεις και επεισόδια, ενώ ο ίδιος φέρεται να αρνείται όλα όσα του καταλογίζουν η κόρη του, η σύζυγός του και η πεθερά του. Μάλιστα φέρεται να δηλώνει πως αισθάνεται εγκλωβισμένος λόγω κορωνοϊού. Το δικαστήριο μετά την αναβολή της συζήτησης διέταξε την παράταση της κράτησής του, διότι σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκαν εντός του οχήματός του τέσσερα μαχαίρια και μια κυνηγετική καραμπίνα, την οποία, ωστόσο, κατέχει νόμιμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι σχέσεις του με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι τεταμένες και η αφορμή για το επεισόδιο ήταν ασήμαντη.

You May Also Like