Όταν το τοπικό πάχος φύγει, φεύγει για πάντα

Η Κρυολιπόλυση είναι η πρώτη και μοναδική μη επεμβατική μέθοδος για τη μόνιμη εξάλειψη του τοπικού πάχους, που φέρει την έγκριση του αυστηρού αμερικανικού οργανισμού FDA. Εφαρμόζεται με ανώδυνο, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο και όταν πλέον ολοκληρωθεί, το «ψωμάκι» έχει φύγει. Και στην προκειμένη περίπτωση όταν φύγει, φεύγει για πάντα.

Η Κρυογλυπτική σας επιτρέπει να επανασχεδιάσετε το σώμα σας, εξαλείφοντας ό,τι θεωρείτε πως «περισσεύει». Η τεχνολογία του αναπτύχθηκε στη Βοστόνη και βασίστηκε στο αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων: το ψύχος. Καθηγητές Δερματολογίας από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε χαμηλή θερμοκρασία, κρυσταλλοποιούνται και πεθαίνουν, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι ιστοί του δέρματος.

  • Η διαφορά μεταξύ μείωσης λιποκυττάρων και μείωσης βάρους

    Πολλοί πιστεύουν ότι η μείωση του βάρους σημαίνει μείωση των λιποκυττάρων. Αυτό είναι λάθος. Όταν χάνουμε βάρος, τα λιποκύτταρά μας μικραίνουν σε μέγεθος, όμως ο αριθμός τους παραμένει ίδιος. Έτσι, όταν παίρνουμε βάρος, τα λιποκύτταρα αυτά ξαναμεγαλώνουν.Με το Coolsculpting αντιθέτως, μειώνεται πράγματι ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας. Ακόμα κι αν υπάρξει αργότερα αύξηση του σωματικού βάρους, στη συγκεκριμένη περιοχή δεν θα συσσωρευθεί εκ νέου λίπος αφού τα λιποκύτταρα δεν θα υπάρχουν πια για να ξαναμεγαλώσουν σε μέγεθος.

    Επομένως, είτε ζυγίζετε λιγότερο, είτε όχι, θα συνεχίζετε να έχετε λιγότερους πόντους στην περιοχή, να φοράτε άνετα τα ρούχα σας και να αισθάνεστε υπέροχα.

    Τι είναι η Κρυολιπόλυση;

    • Αποτελεί  την πιο αποτελεσματική μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους παγκοσμίως. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του ψύχους, η οποία στοχεύει στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Το λίπος διασπάται σε βάθος 1,5 – 2 μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

    Τα σημεία υπεροχής της κρυολιπόλυσης

    • Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους που μπορεί να ανθίσταται ακόμα και στην υγιεινή διατροφή και τη σωματική άσκηση.
    • Εξαλείφει το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο, χωρίς φάρμακα.
    • Δεν χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.
    • Δεν μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων, αλλά τον αριθμό τους
    • Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, δεν συσσωρεύεται ποτέ ξανά λίπος στη θεραπευμένη περιοχή.

    Πως δρα το Cocoon Cooltech

    Η επαναστατική μέθοδος Cooltech – Λιπογλυπτική εκμεταλλέυεται την διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλπ). Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα «επίμαχα» σημεία.

    Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η Κρυολιπόλυση;

    Η χρήση διαφορετικού μεγέθους κεφαλών μας παρέχει την δυνατότητα αντιμετώπισης διαφορετικών περιοχών όπως:

    • Μηροί (έσω, πρόσθιοι, οπίσθιοι): Απώλεια πόντων με τη χρήση οβάλ κεφαλών – λιγότερη αναρρόφηση, ευρύτερη επιφάνεια ψύξης σε περιοχές με επιφανειακή συγκέντρωση λίπους.
    • Γλουτοί (ψωμάκια): Προσέγγιση τοπικούς πάχους από διαφορετικά σημεία με τεχνική 3D.  Αφορά το γυναικοειδή σωματότυπο, γνωστό και ως σωματότυπο “αχλάδι”.
    • Πλαϊνά πλάτης (love handles) και πλαϊνά μέσης: Αντιμετώπιση μικρών λιποζωνών σε δύσκολες ανατομικά περιοχές με τις κυρτές κεφαλές.
    • Γόνατα: Τεχνική 3D – εφαρμογή Κρυολιπόλυσης με τη χρήση ειδικών προσαρμοστικών κεφαλών (αντάπτορες).
    • Μπράτσα: Προσέγγιση επιφανειακού λίπους με τη χρήση ρηχών κεφαλών (χωρίς βαθιά αναρρόφηση) και ταυτόχρονη σύσφιξη.
    • Κοιλιά και στομάχι: Χρήση όλων των κεφαλών ανάλογα με την κατανομή του λίπους με διαφορετικούς άξονες τοποθέτησης.

    ΠΗΓΗ: http://www.georgakli.gr/

You May Also Like