H τρίτη σεζόν του “Emily in Paris” έκανε πρεμιέρα πάνω στην ώρα για τις γιορτές. H επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του Netflix αποτελεί γεγονός και όλοι ανυπομονούμε να κάνουμε binge watch μέχρι τελικής πτώσης, τρώγοντας μελομακάρονα και θαυμάζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας που θα βρίσκεται (λογικά) κάπου στο backround.

Πέρα από τα συναισθηματικά και επαγγελματικά δράματα της νεαρής Αμερικανίδας, αυτό που μας κέντρισε από το πρώτο λεπτό του πρώτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν την προσοχή είναι τα ρούχα. Ας μην ξεχνάμε πως πίσω από τις ενδυματολογικές επιλογές των χαρακτήρων βρισκόταν μέχρι πρότινος η διάσημη ενδυματολόγος Patricia Field. Είναι το άτομο που ευθύνεται για όλες τις iconic εμφανίσεις της Carrie Brasdhaw στο “Sex and The City”, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι. Στην τρίτη σεζόν τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η σχεδιάστρια κοστουμιών Marylin Fitoussi.

Βλέποντας όλα επεισόδια σ’ ένα βράδυ, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δίνει μια νότα ανανέωσης στη στιλιστική ατζέντα του αγαπημένου καστ. «Υπάρχει ένα αίσθημα προσμονής, ιδίως όσον αφορά τα κοστούμια, οπότε η μεγάλη πρόκληση είναι να μην επαναλαμβανόμαστε – να συνεχίσουμε να σπάμε τους κώδικες και να παρουσιάζουμε πάντα νέες και ενδιαφέρουσες εμφανίσεις», λέει η Fitoussi για τις στιλιστικές επιλογές της νέας σεζόν.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές σκέψεις μας για το στυλ των αγαπημένων μας χαρακτήρων στην τρίτη σεζόν της σειράς:

Η Camille κερδίζει τον τίτλο του French style heroe (ακόμη μια φορά)

NETFLIX

Δύο πράγματα γίνονται ξεκάθαρα για τον χαρακτήρα της Camille στην 3η σεζόν του Emily in Paris. Πρώτον, δεν ξέρει τι θα πει πραγματική φιλία. Δεύτερον, είναι μάστερ της παριζιάνικης κομψότητας. Καταφέρνει να συνδυάζει τις κλασικές αρχές του french chic στυλ με τις σύγχρονες τάσεις, όπως ήδη γνωρίζουμε από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Στο νέο κύκλο επεισοδίων δεν αποχωρίζεται ένα ζευγάρι τολμηρά, υπερμεγέθη γυαλιά (τύπου Iris Apfel), τιs (μικρές) χιαστί τσάντες της και τα tweed co-ord σετ της από Schiaprelli. Τα χρώματα που επιλέγει συνεχίζουν να κινούνται στην παλέτα των γήινων και σκούρων αποχρώσεων με κάποιες εξαιρέσεις, όπως αυτό το λαχανί oversized σακάκι από Jacquemus.

NETFLIX

Η Sylvie αποκαλύπτει την πιο αισθησιακή της πλευρά

NETFLIX

Η άκρως σαγηνευτική Sylvie συνεχίζει να μας γοητεύει και στο νέο κύκλο επεισοδίων. Η  επικεφαλής του Savoir Agency εκπροσωπεί πάντα την υπερπολυτελή, παραδοσιακή Παριζιάνα. Στην 3η σεζόν, όμως, βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι καριέρας που επηρεάζει όχι μόνο το πώς βλέπει τον εαυτό της, αλλά και το πώς ντύνεται. Η νέα Sylvie παίρνει ρίσκα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, και η γκαρνταρόμπα της είναι στο ίδιο μήκος κύματος.

Επιλέγει βαθιά ντεκολτέ, ψηλόμεσα παντελόνια του οίκου Alaïa, και όταν αισθάνεται ιδιαίτερα περιπετειώδης, εμφανίζεται ντυμένη με vintage δημιουργίες της Vivienne Westwood. Eπιτέλους, τολμά να αναμείξει το φούξια με το πορτοκαλί, προσθέτοντας ίσως και μια μωβ πινελιά. Για τον χαρακτήρα της Sylvie, όλα περιστρέφονται γύρω από το να παίρνεις ρίσκα. Αυτή ακριβώς η φιλοσοφία αντανακλάται στο νέο στιλιστικό της προφίλ.

NETFLIX

Η Emily ολοένα και βελτιώνεται (Good job Emily!)

NETFLIX

H Emily πειραματίζεται πολύ με το στυλ της στη νέα σεζόν. Αν και ποτέ δεν δίστασε να ταιριάξει κομμάτια που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν αταίριαστα και να παντρέψει διαφορετικά στυλ (άλλωστε είναι μια Αμερικανίδα που ζει στο Παρίσι), αυτή τη φορά το στυλ της είναι πιο εκλεπτυσμένο δίχως να θυσιάζει το στοιχείο της διασκέδασης. Πολύχρωμα εμπριμέ πουλόβερ, knee-high metallic μπότες, ψηλοτάκουνα παστέλ Mary Janes, platform γόβες και εντυπωσιακά σύνολα με φτερά και καρδιές είναι μόνο μερικές από τις ενδυματολογικές επιλογές της που κεντρίζουν την προσοχή. Όπως δηλώνει η Fitoussi, «Στην 3η σεζόν έχει παρατηρήσει όλους τους κώδικες της γαλλικής μόδας και τους έχει επανερμηνεύσει με τον δικό της τρόπο, τον τρόπο Cooper».

You May Also Like