Η Βολιώτισσα Αμίνα Χακίμ μόλις μιάμιση εβδομάδα μετά τη συμμετοχή της στο My style rocks είχε αποφασίσει να αποχωρήσει, χωρίς να υπάρξει κάποια εξήγηση για την ξαφνική της αποχώρηση.

Η πρώην παίκτρια που κάθε φορά έκλεβε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και θεωρούνταν ένα από τα φαβορί, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και αναφέρθηκε στο λόγο της αποχώρησής της μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube.

«Όπως έχετε παρατηρήσει δεν έχω βγει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση τόσο καιρό. Δεν έχω πει τίποτα σε social media. Ήρθε η ώρα να το πω τώρα και να το μοιραστώ μαζί σας. Ο λόγος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας που είχα.

Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή του My Style Rocks, που γνώριζαν και δεν άφησαν να διαρρεύσει τίποτα, που σεβάστηκαν την κατάστασή μου και μου φέρθηκαν τόσο καλά. Τώρα όλα είναι πολύ καλά με την υγεία μου. Δεν θα επεκταθώ και δεν θα το συζητήσω περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους όσους με υποστηρίζετε. Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι στιγμής, μόνο η οικογένειά μου και η παραγωγή. Θα ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα», ανέφερε συγκεκριμένα η Αμίνα Χακίμ.

You May Also Like