Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live news στο mega μεταδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης το αναλυτικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr για την καταγγελία 17χρονου για βιασμό σε φυλακή του Βόλου.

 

Την ίδια ώρα κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της κακοποίησης κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος του 17χρονου από την Κρήτη, ο οποίος κατήγγειλε τα όσα έζησε στις φυλακές Κασσαβέτειας, παρήγγειλε η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου.

«Η οικογένεια αποφάσισε με σθένος και θάρρος να δημοσιοποιήσει αυτό το περιστατικό διότι θέλει να είναι η τελευταία οικογένεια που υφίσταται τέτοιου είδους έκνομες δραστηριότητες εις βάρος του παιδιού της» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Κοκόσαλης, δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης και ομαδικού βιασμού σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων.

«Με βίαζαν πέντε άτομα σχεδόν κάθε βράδυ για περίπου 15 ημέρες μέχρι που αποφυλακίστηκα. Ο ένας τελείωνε, ο άλλος ξεκινούσε», αναφέρει στην συγκλονιστική καταγγελία του ο 17χρονος.

Για την υπόθεση, άμεση πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση προς την αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να αποδοθούν ενδεχόμενες ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες διέταξε χθες, Πέμπτη (4/5) ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

You May Also Like