Η κρέμα ματιών είναι από τους βασικότερους συμμάχους σου. Παρόλα αυτά, λάθη και ατοπήματα γίνονται, με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι λιγότερο αποτελεσματική. Μήπως ήρθε η ώρα να λάβεις γνώση και να τα διορθώσεις;

-Λάθος αρχή
Πολλές φορές  μπορεί να το ξεχνάς, άλλες πάλι λόγω βιασύνης να το παραλείπεις. Ο καθαρισμός της επιδερμίδας σου θα πρέπει να γίνεται πρωί ΚΑΙ βράδυ, ακόμη κι αν το βράδυ έχεις ξεβαφτεί.  Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις έναν καθαρό «καμβά» στην επιδερμίδα σου, ο οποίος μπορεί να απορροφήσει πιο άμεσα και αποτελεσματικά τα προϊόντα όπως την κρέμα ματιών σου.
-Λάθος τεχνική
Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή μας, τα μάτια μας θέλουν αγάπη και φροντίδα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Φρόντισε να αποφεύγεις τις ατσούμπαλες, άγαρμπες κινήσεις (όπως να τραβάς την επιδερμίδα σου) καθώς απλώνεις την κρέμα κάτω από τα μάτια σου. Η επιδερμίδα σου σε αυτό το σημείο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και χρειάζεται προσοχή για να μη χαλαρώσει. Extra tip:Μπορείς πρώτα να βάζεις μία μικρή ποσότητα κρέμας στα δάχτυλά σου και αφού τη θερμάνεις τρίβοντάς τα, να την εφαρμόζεις στα μάτια σου.
-Λάθος ποσότητα
Η υπερβολή μόνο υπερβολικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Το να χρησιμοποιείς, λοιπόν, αρκετά μεγάλη ποσότητα κρέμας κάτω από τα μάτια σου, μπορεί να είναι η αιτία ερεθισμού και πρηξίματος σε αυτή την περιοχή του προσώπου σου. Μια ποσότητα στο μέγεθος ενός μπιζελιού είναι αυτή που χρειάζεσαι και στα δύο σου μάτια.

You May Also Like