Ξεκινήστε με ένα scrub χειλιών. Θα χρειαστείτε μόνο λίγο μέλι και μαύρη ζάχαρη. Αναμείξτε αυτά τα δύο υλικά, τρίψτε απαλά το μείγμα στα χείλη και είσαστε έτοιμες. Μπορείτε επίσης, να τρίψετε στα χείλη σας την οδοντόβουρτσα σας, την ώρα που βουρτσίζετε τα δόντια σας. Πιστέψτε μας, θα δείτε μεγάλη διαφορά στην υφή των χειλιών σας.

Το μέλι μπορεί να γίνει και η τέλεια μάσκα χειλιών. Απλώστε αρκετή ποσότητα στα χείλη και αφήστε το για περίπου 20 λεπτά. Μόλις το ξεβγάλετε τα χείλη θα είναι πιο ζουμερά και μαλακά από ποτέ.

Βάλτε στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι ένα lipbalm για να μην ξεχνάτε ποτέ να το χρησιμοποιείτε πριν τον ύπνο σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο φυτικό έλαιο όπως αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο.

Εάν τα χείλη σας είναι αρκετά σκασμένα και έχουν πληγές, μικρή ποσότητα από τζελ αλόης θα βοηθήσει στη γρήγορη επούλωση και ανάπλαση τους.

Αφού ακολουθήσατε όλα τα βήματα, τώρα είσαστε έτοιμες να καταπλήξετε τους πάντες με το τέλειο, κόκκινο κραγιόν και τα σαρκώδη, ζουμερά σας χείλη.

You May Also Like