Ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε όλες τις στιγμές της ημέρας. Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει το σπίτι σας μπορείτε να αποφορτιστείτε από την καθημερινότητα και να ζήσετε μοναδικές στιγμές με την παρέα σας.

Ο χώρος του Pleasures Seaside café and more είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας διαβάζοντας ένα από τα βιβλία που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη ή παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Ένα φλιτζάνι καφέ με χιλιάδες μυρωδιές. Μοναδικά coffee blends και η μεγαλύτερη ποικιλία σε σοκολάτες και ροφήματα, σας δίνουν το εισιτήριο για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της απόλαυσης.

Αφεθείτε στην μαγεία των γλυκών πειρασμών χωρίς ενδοιασμούς. Αμαρτήστε παρέα με μια φρεσκοψημένη βάφλα με παγωτό ή με ένα από τα γλυκά μας.

Δοκιμάστε την μεγάλη μας ποικιλία από κρύα πιάτα και σαλάτες.

Cosmopolitan cocktails, με θέα το απέραντο γαλάζιο και γουλιά που κρύβει μέσα της τα χρόνια παλαίωσης του ποτού μπορεί να σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και να σας κάνει να ζήσετε απολαυστικές στιγμές.

Νοιώστε το ρυθμό της μουσικής με μια σειρά από απίστευτα πάρτυ που συμβαίνουν κάθε εβδομάδα στο Pleasures. Happy dance tunes ανεβάζουν την διάθεσή σας κάθε βράδυ και μετατρέπουν την κάθε σας στιγμή σε ένα ατελείωτο πάρτυ γεμάτο απρόοπτα.

Ζήστε την εμπειρία του Pleasures και για το δικό σας πάρτυ. Εάν σκέφτεστε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας, την γιορτή σας, ένα σημαντικό γεγονός στην ζωή σας ή εάν θέλετε να προβάλετε το κατάστημα ή την επιχείρησής σας μέσω της υπηρεσίας του Pleasures my party μπορείτε τώρα να το πραγματοποιήσετε

You May Also Like