Τελέστηκε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά στην Ακαδημία του Πυράσου. Παρουσά ήταν και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, Γεωργία Μποντού Τοκαλή.

Όσα αναφέρει σε ανάρτησή της, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γεωργία Μποντού Τοκαλή:

Στον αγιασμό της Ακαδημίας του Α.Σ.Πύρασος με τα 80 περίπου παιδιά της Ακαδημίας να μας μεταδίδουν χαρά και αισιοδοξία αυτό το κυριακάτικο πρωινό, που ζωντάνεψε από τις παιδικές φωνές και τα χαμόγελα!

Ο Πύρασος, η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Αγχιάλου, διαθέτει ένα φυτώριο μικρών αθλητών, αγοριών και κοριτσιών και αποτελεί μια κυψέλη παιδικού αθλητισμού για τη Νέα Αγχίαλο.
Εύχομαι μια καλή αθλητική και αγωνιστική χρονιά στα αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας του Πυράσου, που μέσα από το παιδικό ποδόσφαιρο μαθαίνουν να αγωνίζονται, να προσπαθούν, να συνεργάζονται. Τα παιδιά μυούνται από μικρά στις αξίες του υγιούς αθλητισμού, στο βαθύτερο νόημα της άμιλλας, στην χαρά του παιχνιδιού!

Πέρα από τη σωματική διάπλαση ενισχύεται η κοινωνικοποίηση και οι νέες γενιές βγαίνουν στο στίβο της ζωής με περισσότερα εφόδια!

Όμως και εμείς οι μεγαλύτεροι μαθαίνουμε μαζί τους και πρέπει να είμαστε δυνατοί, να προσπαθούμε και να μη μας πτοούν οι δυσκολίες! Τα παιδιά πρέπει να είναι η έμπνευση και το εφαλτήριο όλων των προσπαθειών, των σκέψεων και των δράσεων!

Καλή δύναμη στους προπονητές, που με αγάπη και ήθος είναι δίπλα στα παιδιά καθώς και στους γονείς, που στηρίζουν την συναρπαστική αυτή αθλητική επιλογή των παιδιών τους!

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλη τη Διοίκηση της Ακαδημίας και ιδίως στον δραστήριο Πρόεδρο Γεώργιο Γιάγκο!

Συγχαρητήρια για το έργο σας, που χαρακτηρίζεται από αγάπη, εθελοντισμό και ζήλο!

 

You May Also Like