Το πρωτοχρονιάτικο… θαύμα της για τον μόλις 18 μηνών Νικόλα, θα επιχειρήσει να κάνει η Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα» στην εκδήλωσή της την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου.

 

 

Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία θα γίνει η κοπή πίτας του «Θαύματος», είναι η οικονομική ενίσχυση του μικρού Νικόλα, αλλά και του Αθλητικού Συλλόγου Αργοναύτες ΑμεΑ Βόλου.

Ο μικρός Νικόλας, από την Αργιθέα Καρδίτσας, διαγνώστηκε με καρκίνο και στα δυο ματάκια του τον περασμένο Αύγουστο και για αυτόν τον λόγο κρίθηκε απαιτητή η μετάβαση του σε εξειδικευμένη κλινική ρετινοβλαστώματος στο εξωτερικό.

Εκατοντάδες απλοί άνθρωποι, εθελοντές, μέλη και απλοί δωρητές ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση της οικογένειας και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουν τον μόλις 15 μηνών Νικόλα στην μάχη αυτή που δίνει για τη ζωή του!

Ο μικρός Νικόλας και οι γονείς του βρίσκονται ήδη στην Σιέννα. Έχει πραγματοποιήσει ένα χειρουργείο στο αριστερό μάτι και θεραπεία στο δεξί. Έχει δυστυχώς πολύ δρόμο μπροστά του…

Τον μικρό μαχητή της ζωής και την οικογένειά του αποφάσισε να στηρίξει το «Θαύμα» με την αυριανή του εκδήλωση.

Στη γιορτινή εκδήλωση θα συμμετέχουν η «Ιπτάμενη πιανίστρια» Έλενα Ξυδιά και η Χορωδία-Ορχήστρα «Ιωνία» που θα εμφανιστεί για τρίτη συνεχόμενη φορά, μετά από τις δύο επιτυχημένες συναυλίες, στις 08/12/2023 και 23/12/2023!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη και η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Μαρασίδη.

Στην εκδήλωση, το «ΘΑΥΜΑ» θα βραβεύσει όλους όσοι στήριξαν το 2023, την προσπάθεια αλληλεγγύης και το έργο που υπηρετεί η Δράση!

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

-Κατάστημα βρεφικών PRENATAL Δημητριάδος 116 με Τοπάλη, ΒΟΛΟΣ.

-Κατάστημα Γυναικείων Ενδυμάτων CELENA Ερμού 125, ΑΛΜΥΡΟΣ.

«Όλοι μαζί για ακόμη μια φορά, θα συνεχίσουμε την διαδρομή προς το ΘΑΥΜΑ, με κινητήριος δύναμη την αγάπη όλων σας!!! Πίστεψε, Ζήσε, Γίνε το ΘΑΥΜΑ!!! Κάποιος εκεί έξω το περιμένει… Σας περιμένουμε!!!», τονίζουν οι διοργανωτές απευθύνοντας ευρύ κάλεσμα.

You May Also Like