ALEXANDRITE LASER – CANDELA

Η αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με ξυραφάκια, κρέμες, κεριά και οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, αποτελεί μία χρονοβόρα, δαπανηρή και πάνω από όλα μάταια διαδικασία, αφού δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα στην ρίζα του. Εκεί, στο αδύναμο σημείο του, μπορεί να το «χτυπήσει» μόνο το laser.

Το σύστημα GentleLASE είναι νέας γενιάς ιατρικό Laser τύπου Alexandrite που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει μία ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από την μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από ένα μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματα της.

Ο μηχανισμός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία, κάνοντας τη θεραπεία ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ & ΑΝΩΔΥΝΗ.

Το laser Alexandrite (λέιζερ Αλεξανδρίτη) χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές στην δερματολογία. Κατά την αποτρίχωση με laser Alexandrite το φως του λέιζερ απορροφάται από τη μελανίνη των τριχικών θυλάκων, με αποτέλεσμα την τοπική, μέσα στον θύλακο αύξηση της θερμοκρασίας. Η αύξηση αυτή της θερμοκρασίας προκαλεί λύση και καταστροφή των θυλάκων, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να παράγουν την ίδια ποιότητα τριχών. Οι γύρω δομές του δέρματος μένουν ανεπηρέαστες, καθώς το φως του laser απορροφάται επιλεκτικά από τις τρίχες (επιλεκτική φωτοθερμόλυση). Οι τρίχες λοιπόν εξασθενούν, αραιώνουν και τελικά εξαφανίζονται με τη χρήση laser Alexandrite.

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές μέθοδοι «φωτοαποτρίχωσης», όπως η φωτόλυση, το παλμικό φως, το IPL και το diode laser. Η μόνη όμως ιατρική μέθοδος αποτρίχωσης γίνεται με laser alexandrite (λέιζερ αλεξανδρίτη). Τα πλεονεκτήματα του laser alexandrite είναι πολλά καθώς:

  • Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης με γρήγορα, ασφαλή και μόνιμα αποτελέσματα.
  • Η χρήση του μπορεί να γίνει μόνο σε ιατρεία και ιατρικές κλινικές, καθώς απαιτείται ιατρική άδεια δερματολόγου ή πλαστικού χειρουργού, ο οποίος επιβλέπει την εφαρμογή και τη λειτουργία του.
  • Η εφαρμογή laser Alexandrite στην αποτρίχωση προσώπου δεν προαπαιτεί ξύρισμα των τριχών του προσώπου, όπως γίνεται με τις άλλες μεθόδους φωτοαποτρίχωσης. Το ξύρισμα που γίνεται στο γυναικείο πρόσωπο κατά την αποτρίχωση με IPL μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της τριχοφυΐας και στην παρουσία πιο σκληρών, σκουρόχρωμων τριχών.
  • Είναι η μέθοδος με τα πιο γρήγορα αποτελέσματα, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις με εφαρμογή 4-5 συνεδριών laser Alexandrite μπορεί να έχουμε πλήρη εξάλειψη των τριχών.
  • Το laser Alexandrite είναι το πιο ανώδυνο, καθώς είναι το μόνο που διαθέτει ψυκτικό μηχανισμό αέρα. Με τον τρόπο αυτό η συνεδρία είναι άνετη και η εφαρμογή απόλυτα ασφαλής για το δέρμα.
  • Με το laser Alexandrite μπορούμε να αποτριχώσουμε περιοχές που δεν μπορούν να εφαρμοστούν άλλες μέθοδοι φωτοαποτρίχωσης, όπως φρύδια και μεσόφρυο.
  • Το laser Alexandrite εφαρμόζεται και για ιατρικούς λόγους αποτρίχωσης όπως θυλακίτιδες προσώπου, σώματος και κύστη κόκκυγα.
  • Η απόπτωση των τριχών είναι άμεση και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί άλλη μέθοδος αποτρίχωσης μεταξύ των συνεδριών.

ΠΗΓΗ:http://www.georgakli.gr/

You May Also Like