Αν ψάχνεις ιδέες για να διακοσμήσεις τον τοίχο της κρεβατοκάμαρας σου, είσαι στο σωστό άρθρο.
Ακολουθούν μερικές μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες:
Καθρέφτης
Ένας μεγάλος καθρέφτης είναι η τέλεια επιλογή για διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι, καθώς θα δώσει μια αίσθηση περισσότερης άνεσης και ευρυχωρίας, εφόσον θα αντανακλά το φυσικό φως, το οποίο με τη σειρά του θα διαχέεται ελεύθερα σε όλο το δωμάτιο.

 

Έργα τέχνης και φωτογραφίες
Μπορείς να εκμεταλλευτείς το χώρο πάνω από το κρεβάτι σου, διακοσμώντας τον με μια μοντέρνα σύνθεση με τα αγαπημένα σου έργα τέχνης.

Κρεμαστά φωτιστικά
Ένα σετ από δύο ή τρία κρεμαστά φωτιστικά πάνω από το κρεβάτι μπορούν να προσθέσουν μια διακριτική λάμψη και να δημιουργήσουν μια ομοιόμορφη φωτεινότητα στο χώρο.

Φυτά
Εάν πάνω από το κρεβάτι σου διαθέτεις ένα ή περισσότερα ράφια, μπορείς να τα γεμίσεις με τα αγαπημένα σου φυτά. Τα φυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ευεξία και το καλύτερο ύπνο, ενώ μπορούν να αναβαθμίσουν, χωρίς κόπο, όχι μόνο το χώρο που θα αφιερώσεις για διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι σου, αλλά κι ολόκληρο το δωμάτιο.

Ταπετσαρία
Ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να κερδίσει όλα τα βλέμματα με την τοποθέτηση μιας ιδιαίτερης ταπετσαρίας.

Μακραμέ ή χαλί τοίχου

Εάν το υπνοδωμάτιό σου είναι πιο boho αισθητικής, πέρα από τα φυτά που είναι must στο χώρο, ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι μπορεί να διακοσμηθεί με ένα ιδιαίτερο μακραμέ ή ένα έθνικ χαλάκι τοίχου.

Επιγραφή neon
Μια σύγχρονη τάση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι οι επιγραφές neon, οι οποίες μπορούν να κάνουν κάθε χώρο πιο ιδιαίτερο και μοντέρνο.

 

ΠΗΓΗ

You May Also Like