Στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη μεταδόθηκε το αναλυτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr για τις αντιδράσεις στην Αλόννησο από την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη έδωσε το κλίμα που επικρατεί στο νησί των Σποράδων, αλλά μετέφερε και νέες πληροφορίες για την υπόθεση.

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr συγκεντρώνουν τα βλέμματα σε όλη τη χώρα και η δημοσιογραφική έρευνα βγάζει αλήθειες, που μεταδίδονται και αναπαράγονται από όλα τα ΜΜΕ.

Μαζί με την Εύη Ράπτη που μετέδωσε όλα τα νεότερα για το ρεπορτάζ απ την Αλόννησο, η  Άλκηστις Ηγουμενάκη, η ψυχίατρος που ορίστηκε για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το ψυχιατρικό προφίλ του Μπάμπη Αναγωστόπουλου, βάσει των λεγομένων του στο δικαστήριο.

«Έχουν σκιαγραφήσει και άλλοι επιστήμονες την προσωπικότητα του Μπάμπη Ανανγωστόπουλου. Στην απολογία του που δεν ήμουν παρούσα, επιβεβαιώνονται όσα έχω πει όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι επιστήμονες. Δεν έχει ίχνος μεταμέλειας, μιλάει στο τρίτο ενικό πρόσωπο όπως κάνουν οι ναρκισιστικές προσωπικότητες, αλλά και στον ενεστώτα, σαν να είναι ακόμα εδώ η Καρολάιν, όλα δείχνουν το υποσυνείδητο προς τα πού πάει, «δεν ήμουν εγώ, ήταν κάποιος άλλος», ανέφερε αρχικά.

«Κατά τη γνώμη μου είναι προμελετημένο. Η προμελέτη μπορεί να σημαίνει και 5 λεπτά πριν, και φαίνεται από όλη την πρακτική του, και από το πώς έδρασε. Το μόνο που βλέπω σε όλο αυτό είναι κακοποίηση και κακοποίηση του βρέφους, με το να βάλει το μωρό στο άψυχο σώμα της μάνας, με το να το κρατάει επί 4 ώρες στην κηδεία της, και να το χρησιμοποιεί σαν αλεξίσφαιρο. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, πώς ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του και τον σκύλο, τους άκουγε που ψυχορραγούσαν, δεν του προκάλεσε κανένα συναίσθημα αυτό, και μετά κρατούσε την κόρη του στην κηδεία και να κρύβει ό, τι έχει κάνει», επεσήμανε η κ. Ηγουμενάκη.

You May Also Like