Από τον Βόλο και τη Λάρισα, μέχρι τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, υπάρχουν μπαρ στη Θεσσαλία που ξεχωρίζουν για τα ποτά τους και την ασυναγώνιστη ambiance τους. 

 

Μπορεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη να κρατάνε τα σκήπτρα της ελληνικής μπαρ σκηνής, με βραβευμένα μπαρ σε εγχώριους αλλά και παγκόσμιους διαγωνισμούς, παρόλα αυτά μπορείτε να απολαύσετε πρωτότυπα και νόστιμα cocktails σε προσεγμένους χώρους εκτός πρωτεύουσας και συμπρωτεύσας.

Όπως τα κατέγραψε το flaginlife.gr, τα τέσσερα από τα οκτώ είναι στο Βόλο! 

 

Grappa Vino and Aperitivo – Βόλος 

 

Ατμοσφαιρικό, ιστορικό και ιδιαίτερα δημοφιλές μπαρ στην καρδιά του Βόλου. Ένα bar το οποίο διαθέτει μεγάλη αυλή, τόσο μεγάλη όση και η λίστα των cocktails και των κρασιών του.

Grappa Vino & Aperitivo Βόλος 
Πηγή: Facebook

Στο Grappa Vino and Aperitivo θα βρεις έναν κατάλογο με υπέροχες fine drinkning επιλογές, ενώ μερικές από αυτές έχουν την σφραγίδα του Synaesthesia, του side project του Γιώργου Γαργαρέτα το οποίο μας εντυπωσίασε. Στα plus, τα υπέροχα πιάτα αλλά και το sushi από το διπλανό μαγαζάκι που έρχεται για να συνοδεύσεις το ποτό σου.
Διευθ: Δημάρχου Κονταράτου 1, Βόλος /  Τηλ: 24210 30370 / Ωράριο: καθημ. 09:00-03:00

 

Red Nose – Βόλος

 

Ένα από τα αγαπημένα cocktail bar στο κέντρο του Βόλου το οποίο πήρε το όνομά του από ένα από τα πρώτα βιβλία συνταγών cocktail στην ιστορία, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Έρνεστ Χέμινγουεϊ. Το Red Nose στεγάζεται σε μια παλιά μονοκατοικία που πραγματικά μεταμορφώθηκε σ’ ένα σύγχρονο cocktail bar με μοναδική ατμόσφαιρα.

Red Nose Βόλος
Πηγή: Facebook

Στην μακρόστενη μπάρα του θα βρεις δεκάδες διαμάντια σε ετικέτες, ενώ στα ράφια τριγύρω θα ανακαλύψεις ακόμα πιο σπάνιες. Το highlight όμως είναι ο κατάλογος με τις signature δημιουργίες διαφόρων κατηγοριών και ειδών. Ρώτησε τον ιδιοκτήτη και barman Γιάννη Κίτσιο ή όποιον άλλο barman βρεις για να σε καθοδηγήσει. Όλα αυτά θα τα συνδυάσεις τέλεια με bar food που έρχεται από το διπλανό εστιατόριο Don, αδελφάκι του Red Nose.
Διευθ: Δον. Δαλεζιου Ι.8, Βόλος / Τηλ: 24210 38870 / Ωράριο: καθημ. 09:00-03:00

 

Grooove bar – Βόλος

 

Ο Θανάσης Κουζιώκας έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια ένα μαγαζί το οποίο συνεχώς εξελίσσεται και συνεχώς μεγαλώνει. Το Grooove bar, βρίσκεται στην καρδιά της πιάτσας του Βόλου και συγκεκριμένα αντιδιαμετρικά του Grappa και έχει μια από τις πιο πλήρεις κάβες που έχεις δει ποτέ.

Grooove bar Βόλος
Πηγή: Facebook

Ανοιχτό από το πρωί για καφέ και φαγητό, ενώ το βράδυ ο κόσμος συρρέει για πιεί τα aperitivo, ιδιαίτερα γευστικά cocktails, αλλά και straight ποτά (με αρκετές επιλογές σε premium spirits). Ο κατάλογός του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ στον επάνω όροφο διαθέτει έναν όμορφο χώρο, όπου και γίνονται δοκιμές.
Διευθ: Δημάρχου Κονταράτου 4, Βόλος / Τηλ: 24210 33032 / Ωράριο: καθημ. 09:00-03:00

 

Isalos Beach Club – Βόλος

 

To Isalos Beach Club είναι το καλοκαιρινό hot spot του Βόλου. Για πολλά χρόνια, το καλοκαίρι ο κόσμος διασκέδαζε στις Αλυκές ή αρκετά πιο έξω από την πόλη. Όλα αυτά άλλαξαν μόλις άνοιξε ο Isalos, στο τέρμα της παραλίας του Βόλου με θέα όλο το λιμάνι και την θάλασσα.

Isalos Beach Club Βόλος
Πηγή: Facebook

Θυμίζει έντονα ελληνικό νησί και προσφέρει ό,τι θα περίμενες από ένα καλοκαιρινό μαγαζί. Από το πρωί καφές και brunch στα τραπεζάκια ή τις ξαπλώστρες δίπλα στο κύμα, δροσερά aperitivo με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το βράδυ πάρτι και μοναδικά cocktails. O Isalos είναι άλλο ένα project του Γιώργου Γαργαρέτα και αυτό αποτελεί εγγύηση.
Διευθ: Πλαστήρα 17Β, Βόλος / Tηλ: 698 566 1062 / Ωράριο: καθημ. 09:00-03:00

 

You May Also Like