Ο Δημήτρης Μαρέδης, ίσως και να μην χρειάζεται συστάσεις καθώς καθημερινά εδώ και χρόνια λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας παρουσιάζει αλλά και διαμορφώνει την επικαιρότητα στη Θεσσαλία, μέσω της τηλεόρασης του astra.

Κατά καιρούς έχει δώσει διάφορες συνεντεύξεις παρουσιάζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του, της ζωής αλλά και της επαγγελματικής του επιτυχίας.

Είναι – σίγουρα- ένας άνθρωπος με ιδιαίτερα ψυχικά και πνευματικά στοιχεία, με απρόσμενα μοναδική δοτικότητα αλλά και πίστη στους ανθρώπους της καρδιάς του και στο κάθε τι που τον συγκινεί.

Άλλωστε για εκείνους που τον γνωρίζουν καλά, ο Μαρέδης είναι τέσσερα σταθερά και ανεξίτηλα στο χρόνο πράγματα..Η Φροίξα, ο Κώστας Σημίτης, το κουνουπίδι και ένα ακόμη..

Σε αυτήν μας την συνάντηση, πιθανώς να αποκαλύπτει και μερικά άλλα..

*Ο Δημήτρης Μαρέδης είναι δημοσιογράφος και επιχειρηματίας.

Παρουσιάζει καθημερινά στον ASTRA την ενημερωτική εκπομπή “Παράθυρο στη Θεσσαλία”.

Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης του Ομίλου εταιρειών DPM Hellas, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία εκτυπώσεων HellasPrint και είναι εκδότης του περιοδικού YES!. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και συνεχίζει τις σπουδές του στη Νομική. Διδάσκει Δημοσιογραφία σε ιδιωτική Σχολή και παράλληλα είναι Life and business coach πολλών εταιρειών και προσωπικοτήτων. Φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια στην τηλεόραση ενώ έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς TRT, ALPHA, ASTRA, στις εφημερίδες ESPRESSO, ΠΡΩΤΗ, ΤΗESSALIKI PRESS, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο ΒΕΡΑ, ASTRA FM, TOP FM, Dolce Radio, Βόλος 9,86 κ.α. Είναι μέλος της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας, της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας.

Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο “ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ” το οποίο έγινε best seller.

You May Also Like