Τη δική τους πραγματική Ελλάδα μοιράστηκαν και ανέδειξαν οι Re-Greeks το περασμένο Σάββατο, 18 Νοέμβρη, στην COCO-MAT στην καρδιά του Άμστερνταμ. Οι Re-Greeks είναι νέοι Έλληνες επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην Ολλανδία και στόχος τους είναι να επαναπροσδιορίσουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό: “Re-brand Greece as it deserves it!” όπως είναι το μόττο τους.

Το Re-Greek είναι λοιπόν μία ημέρα γιορτής, γεμάτη workshops με αγνά ελληνικά προϊόντα και live cooking από Ελληνίδα foodblogger, αλλά και με αυθεντική ελληνική μουσική από νέους καλλιτέχνες και παραδοσιακούς χορούς από νέους ερασιτέχνες!

Τα έσοδα της ημέρας, τα οποία ανήλθαν στα 1,000 EUR! θα διατεθούν στην ενίσχυση της πτέρυγας «Στοργή» του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, για τις αιματολογικές παθήσεις.

Video link: http://bit.ly/ReGreekCocomatAmsterdam
FB event: http://bit.ly/ReGreekAmsterdam

 

Η συμμαθήτρια μου η Σοφία Σπίνουλα,  μένει στο Άμστερνταμ τα τελευταία χρόνια και δραστηριοποιήται στην προώθηση της ελληνικής κουλτούρας και μουσικής στην Ολλανδία (έχει τη δική της εταιρεία από το 2013 και φέρνει  πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες στο Άμστερνταμ, από την Κελεκίδου έως το Ρέμο και με τελευταία τη Γλυκερία).

Ήταν η ψυχή του re-Greek στην Ολλανδία, στην προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες του εξωτερικού να επαναπροσδιορίσουν την εικόνα της Ελλάδας στον υπόλοιπο κόσμο.

Welldone Sofia S. !

 

 

 

 

You May Also Like