Αυτά τα δυο beauty trends που πρέπει να τα αλλάξετε το νέο έτος αν θέλετε να δείχνετε ανανεωμένες και κυρίως λόγω COVID-19 και την νέα εποχή που έχει ξεκινήσει για το μακιγιάζ, με πρωταγωνίστρια τη μάσκα προστασίας!

Με τη μάσκα να αποτελεί πλέον το κυριολεκτικά… must αξεσουάρ κάθε εμφάνισης το οποίο ωστόσο καλύπτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως τα χείλη, το πηγούνι και τα ζυγωματικά, όλη η προσοχή πέφτει όπως είναι αναμενόμενο στην περιοχή των ματιών!

Άρα δεν χρειάζεσαι :

#1.Ηighlighter

Μπορεί να χαρίζουν λαμπερό πρόσωπο και πολλές γυναίκες να τα λατρεύουν αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον οι έντονες λάμψεις κάνουν το τελικό αποτέλεσμα πιο βαρύ και τονίζουν οποιαδήποτε ατέλεια του προσώπου. Plus, τα έντονα highlighters με μεταλλικές υφές, δείχνουν πως φοράτε κάποια λάμψη, και δε δείχνουν καθόλου φυσικά και ξεβάφουν στην μάσκα προστασίας.

 

 

#2. Contouring

Ναι το contouring έβγαλε πολλές από εμάς από τη δύσκολη θέση και την ανασφάλεια για το εάν έχουμε γωνίες στο πρόσωπο και πώς θα τις δημιουργήσουμε, αλλά πλέον είναι υπερβολικό αφού η τάση στο μακιγιάζ είναι να γίνεται όλο και πιο φυσικό. Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι πιο διακριτικές και φυσικές σκιάσεις με ένα bronzer όποτε χρειάζεται και το επιτρέπει η μάσκα σου!

You May Also Like