Όσα αποκάλυψε το Σάββατο το TheNewspaper.gr σχετικα με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Αλόννησο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μεταδόθηκαν  από τη δημοσιογράφο Εύη Ράπτη στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το “Τι λες ώρα” της Κατερίνας Καραβάτου, αλλά αναπαράχθηκε και από ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Όπως ήταν επόμενο, η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου έχει γυρίσει την πλάτη της στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την πολύκροτη υπόθεση του revenge porn.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ισχυρούς δεσμούς με το νησί, καθώς κατάγεται από εκεί, και μάλιστα τα τελευταία χρόνια διατηρούσε καφέ – μπαρ στο κέντρο της Αλοννήσου και εργαζόταν ως εκπαιδευτής scuba diving.

Όταν ξέσπασε η υπόθεση του revenge porn όλο το πανελλήνιο σοκαρίστηκε και τον αποδοκίμασε, με τον παρουσιαστή να εμφανίζεται στην Αλόννησο το Πάσχα μαζί με τη σύζυγο με τη μητέρα του.

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», η τοπική κοινωνία του νησιού ήταν ξεκάθαρη απέναντί του, δηλώνοντας πως είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, στο νησί τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με συνθήματα που τον καλούσαν να φύγει από την Αλόννησο.

You May Also Like