Αν στο Βόλο πλησιάζει ο Ιούλιος.. στο Pleasures seaside café + more και στο Häagen Dazs Café στην παραλία του Βόλου έχει σίγουρα Μάιο!
Σας έχουν λείψει εκείνα τα ωραία ανοιξιάτικα αεράκια; Εκείνη η γλυκιά δροσιά που συνδυάζει τον καταγάλανο ουρανό, τον ήλιο και τη θάλασσα.. Τότε ήρθε η ώρα να ‘’κατεβείτε’’ παραλία για καφέ, φαγητό ή γλυκό! Και ποιο συγκεκριμένα στο Pleasures seaside café + more και στο Häagen Dazs Café στην παραλία του Βόλου. Και ο λόγος; Μα η απίστευτη δροσιά που επικρατεί και στον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων, χάρη στα νέα οικολογικά κλιματιστικά εξωτερικού χώρου που διαθέτουν!
Στο Pleasures seaside café + more και στο Häagen Dazs Café στην παραλία του Βόλου υπάρχουν 20 νέα σύγχρονα κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας φιλικά προς το περιβάλλον και αθόρυβα που δημιουργούν μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς! Και τα δύο καταστήματα, για φέτος το καλοκαίρι επένδυσαν στον εξωτερικό τους χώρο και στη δημιουργία ενός φιλόξενου και δροσερού περιβάλλοντος για μικρούς και μεγάλους! Τα νέα σύγχρονα κλιματιστικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αθόρυβα και με άριστη απόδοση δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα ακόμα και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες!
Έπιασαν οι ζέστες; Όχι ακόμα! Το στο Pleasures seaside café + more και το Häagen Dazs Café στην παραλία του Βόλου έχουν τη λύση!

You May Also Like