Τρεις τελευταίες παραστάσεις της φουτουριστικής μαύρης κωμωδίας «Τέλειωσα με τους ανθρώπους» θα ανεβάσουν οι ΔραΠαίκτες Βόλου την προσεχή Πέμπτη 28, Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 9.15μμ στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο, αίθουσα α’ ορόφου, με δωρεάν είσοδο και προαιρετικό κουμπαρά υπέρ ευαγών Ιδρυμάτων (Ορφανοτροφείο, ΕΛΕΠΑΠ, Πίστη, Φλόγα, Κουζίνα Αλληλεγγύης).

Η δημοφιλής θεατρική ομάδα συμμετέχοντας και φέτος, όπως κάθε χρόνο από το 2011, αφιλοκερδώς στο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα του Δήμου Βόλου, παρουσιάζει ένα μελλοντολογικό έργο που προσεγγίζει την ραγδαία εξάπλωση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ανθρώπινη εξέλιξη, και το οποίο άφησε ήδη (κατά τις προηγούμενες παραστάσεις υπέρ του «Ιππόκαμπου») θετικές εντυπώσεις σε κριτικούς και θεατές για την γραφή του, τις ερμηνείες, και τα ηχοφωτιστικά μοτίβα του.

Τι θα συμβεί όταν ο ήρωας του έργου εγκαταστήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη «Αγνοδίκη» στον υπολογιστή του; Και στην… ζωή του; Επί σκηνής και για 1μιση ώρα περίπου θα αντιμετωπίσει το ερώτημα αυτό ο ευΆγγελος Κάβουρας, με την Σπυριδούλα Κοπάνου να ενσαρκώνει την ψηφιακή απειλή και την Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου να εναλλάσσεται δεξιοτεχνικά ανάμεσα σε τέσσερις ρόλους!

Καλλιτεχνική σύλληψη – εμψύχωση, σκηνοθετική, κινησιολογική, σκηνογραφική, ενδυματολογική και μουσική επιμέλεια: ευΆγγελος Κάβουρας. Ακούγονται: Αλέκα Παπαδημητρίου, Λιάνα Τάταρη. Ηχοφωτιστική μελέτη-εγκατάσταση: Κων. Δημητριάδης, ΑΝΤΗΧΕΙΟ SOUND KOLLEKTIV. Στην κονσόλα: Δήμητρα Ριζινού. Εικαστικά αφίσας – προγράμματος: Τριαντάφυλλος Κοντογιάννης, Νίκος Οργανόπουλος. Σκηνική κατασκευή: Σοφία Αδάμ. Φωτογραφία: Λευτέρης Πλαβός, Σοφία Παπαδημητρίου. Hairstylist: Θέμης Καλατζής, Nikos&Themis Hair. MakeUp Artist: BePro Επαγγελματίες Ομορφιάς. Παραγωγή: ΔραΠαίκτες Βόλου.

Καθώς κι αυτές οι παραστάσεις προσφέρονται δωρεάν στο θεατρόφιλο κοινό, οι ΔραΠαίκτες Βόλου, που από επιλογή τους δεν επιχορηγούνται από κανέναν φορέα, εκφράζουν την τεράστια ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους ανωτέρω συντελεστές για την εθελοντική τους συμβολή που στόχο έχει ένα θέατρο ελεύθερο για όλους, τόσο στην πλατεία των θεατών, όσο κι επί σκηνής.

Στο τέλος κάθε παράστασης θα κληρώνονται για τους θεατές αντίτυπα του μυθιστορήματος «Έναν άγγελο και για μένα παρακαλώ» του ευΆγγελου Κάβουρα.

You May Also Like