Μια ξεχωριστή προσωπικότητα με πλούσιο βιογραφικό έχει επιλέξει ο Αχιλλέας Μπέος να τοποθετήσει στον σημαντικό τομέα του Τουρισμού και της προβολής της πόλης του Βόλου.
Η  Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου Γιούλη Μποτού -Τοκαλή είναι μια υποψηφιότητα  με ήθος και αξιοπρέπεια στο Βόλο που ξεχωρίζει και αξίζει να συνεχίσει στο πλάι του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και για τρίτη θητεία στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!

Με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τα βιώματα, την αγάπη της για τον τόπο, τη διάθεση προσφοράς και πάνω απ’ όλα την εμπιστοσύνη της στο Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, η Γιούλη Μποτού -Τοκαλή μπορεί να κοιτάζει με ειλικρίνεια και εν συναίσθηση στα μάτια τους δημότες και να ζητά την ψήφο τους ώστε να συνεχίσει να εργάζεται για το κοινό καλό και την επόμενη πενταετία!

Ο Δήμαρχος Βόλου την τίμησε και την εμπιστεύθηκε σε δύο Αντιδημαρχίες, στις οποίες αφοσιώθηκε με πολλή αγάπη και όρεξη για δουλειά, με ειλικρίνεια και εν συναίσθηση!
Δύο τομείς που λατρεύει και γνωρίζει: Τουρισμός, Παιδεία και Πολιτισμός, πάντα όμως με την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νέα Αγχίαλο, να είναι προτεραιότητα.
“Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας, τον έναν από τους 4 σταυρούς του κεντρικού ψηφοδελτίου, για να συνεχίσουμε μαζί, για να μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου και σ εσάς και την επόμενη πενταετία, που θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένη και πιο δημιουργική!
Γεννήθηκα στο Βόλο και κατοικώ στη Νέα Αγχίαλο. Είμαι παντρεμένη με το γεωπόνο Νίκο Τοκαλή και μητέρα τριών παιδιών. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ολοκληρώσει τη φοίτησή μου στο διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Σπουδές και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού» του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Είμαι διορισμένη ως μόνιμη εκπαιδευτικός-φιλόλογος και συμβάλλω στις δύο επιχειρήσεις της οικογένειας μου, στην τουριστική επιχείρηση “Tokalis Hotel Boutique and Spa” στη Νέα Αγχιάλο και στο αποσταγματοποιείο-οινοποιείο «Τοκαλή» στις Μικροθήβες.
Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2014 και εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Βόλου στις δημοτικές εκλογές του 2014 και 2019 με το συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου «Νέα Εποχή Νέα Δυναμική”. Από το 2014 έως το 2017 και από το 2019 έως το 2021 ήμουν Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου. Από το 2021 έως σήμερα είμαι Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου.”
“Εσείς, οι συνδημότες μου, ήσασταν η δύναμή μου και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2014 και του 2019 καθώς με την ψήφο σας, μου δώσατε τη δυνατότητα να προσφέρω στο πλάι του Αχιλλέα Μπέου, του Δημάρχου των έργων..σας ζητώ την στήριξή σας να συνεχίσω να εργάζομαι για εσάς και το καλό της πόλης” σημειώνει η Γιούλη Μποτού -Τοκαλή, αποδεχόμενη την απόλυτη εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο της.

You May Also Like