Η σειρά Color Extend Sun της Redken είναι η κατάλληλη για να θωρακίσετε τα μαλλιά σας ενάντια στη φθορά και την ξηρότητα που προκαλεί ο ήλιος και η θάλασσα. Τα προϊόντα της σειράς αυτής περιέχουν συστατικά που προστατεύουν τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία, ενυδατώνουν και αποκαθιστούν την υγεία τους και μεγιστοποιούν τη διατήρηση του χρώματος.

Ήρθε η εποχή που τα μαλλιά μας εκτίθενται στον ήλιο και θέλουν προσοχή!

Γιαυτό και ήδη στο beaty case μου είναι τα προϊόντα της σειράς  Color Extend Sun που περιλαμβάνει: Redken Color Extend After Sun Shampoo 300ml, Redken Color Extend Sun After-Sun Mask 250ml και το Redken Color Extend Sun Reflective Glow 125ml!

IMG_0961

Τα φίλτρα UVB – Mexoryl SO – διεισδύουν στη τρίχα προσφέροντας ασύγκριτη προστασία από τον ήλιο ενώ παράλληλα χαρίζουν δύναμη και σώμα σε ταλαιπωρημένες περιοχές μαλλιών.

Ξεκινάμε:

1.SHAMPOO

Πολύ απαλό σαμπουάν που καθαρίζει τα μαλλιά απομακρύνοντας ανεπιθύμητα άλατα και χλώριο χωρίς να φθείρει το χρώμα. Τα μαλλιά αναζωογονούνται και γίνονται πιο απαλά με  αίσθηση υγείας και λάμψης.

2.MASK

Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης που ανανεώνει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες που έχουν εκτεθεί στον ήλιο. Αφήνει τα μαλλιά στιλπνά, λαμπερά. Χρόνος παραμονής 5-15 λεπτά.

3.REFLECTIVE GLOW

Leave-in σπρέι που αναδομεί τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά.

Προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τους χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Διαθέτει ιδιαιτέρως ελαφριά σύνθεση προκειμένου να μη βαραίνει τα λεπτά μαλλιά. Δεν το ξεβράζεις και έχει μια υπέροχη μυρωδιά σούπερ καλοκαιρινή με μάνγκο.

Από τα αγαπημένα μου προϊόντα της REDKEN καθώς στο παρελθόν το ίδιο σπρέι με γκλίτερ ήταν το must have μου για το καλοκαίρι αφού το χρησιμοποιούσα και για το σώμα!

Καλό μας καλοκαίρι !

 

REDKEN ARTIST στη Θεσσαλία  :  Zissis Tambas Hairdressing

Zissis Tambas Hair

 

You May Also Like