Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΣ- Εκδόσεις ΗΒΗ, στην οδό Παύλου Μελά 25Β & Ερμού στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της Ελευθερίας Σκαμάγκα με τίτλο «Επείγουσες συναντήσεις». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ψυχολόγος Μάνος Ζαχαρδιουδάκης, η φιλόλογος Γεωργία Παπαργύρη και ο δικηγόρος Ηρακλής Παντόπουλος.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χριστόφορος Σεμέργελης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Αναμφίβολα, ζούμε σε μια εποχή ψυχολογικών αδιεξόδων. Ωστόσο, οι ψυχικές ασθένειες πως αντιμετωπίζονται τόσο ατομικά όσο και κοινωνικά; Υπάρχουν έμπρακτα οι έννοιες προσφορά και αλληλεγγύη για όσους έχουν ανάγκη;

Ο Πέτρος είναι ένας ψυχίατρος, αφοσιωμένος στη δουλειά του, που συχνά καταβάλλεται από στενόχωρες σκέψεις. Παράλληλα ο Άλκης είναι ένας νέος είκοσι δύο χρονών που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Στην πορεία οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και αναπτύσσεται μεταξύ τους ένας ισχυρός συναισθηματικός δεσμός…

Οι υπόλοιποι χαρακτήρες του βιβλίου ενώνουν τα κομμάτια του παζλ μιας ξεχωριστής ιστορίας, όπου η αδυναμία μετατρέπεται σε ακλόνητη ισχύ.

Οι «Επείγουσες Συναντήσεις» είναι ένα αισθηματικό και κοινωνικό μυθιστόρημα. Προσεγγίζει τον πόνο, την τρυφερότητα, τον έρωτα και τις εσωτερικές αναζητήσεις. Ενέχει την έκπληξη μέσα σε μια σειρά γεγονότων, κατά την οποία διαλύεται η πολυπλοκότητα των σχέσεων, και σκοπός γίνεται η ανιδιοτελής αγάπη και αυταπάρνηση. Εκεί, όπου θα έπρεπε να οδηγεί η διαδρομή της ζωής, ώστε να υπάρξει η ουσία που κάποιοι ψάχνουν.

You May Also Like