Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης, στήριξης και εμπιστοσύνης περίμενε την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «ΘΑΥΜΑ» την Τετάρτη 28 Ιουνίου το απόγευμα, στην Νέα Αγχίαλο.

Η εκστρατεία της δράσης, με θέμα την Γυναικεία Ψυχολογική Ενδυνάμωση, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση για ακόμη μια φορά, καθώς γυναίκες στην πλειοψηφία τους, κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης σε καφέ δίπλα στην θάλασσα και για πρώτη φορά πέντε Σύλλογοι της Ν. Αγχιάλου -Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου “Η Οξυά”, Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου η “Νέα Αγχίαλος”, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών «Φθιώτιδες Θήβες»-συνεργάστηκαν για τον εν λόγω σκοπό.

Με ομιλήτριες την κ. Γεωργία  Μποντού -Τοκαλή,  Αντιδήμαρχο  Τουρισμού, την κ. Βασιλική Πυργάνη -Παρασκευοπούλου, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αγχιάλου,  την Ψυχολόγο Βίκυ Παππά, την  Διαιτολόγου Φωτεινή  Ματσούκα και τη Make up Artist Έλενα Τζώγιου, οι παρευρισκόμενοι ξέφυγαν από την καθημερινότητα και έλαβαν χρήσιμες και σημαντικές  συμβουλές για καλή υγεία και ψυχολογία.

Η Δημοσιογράφος Εύη Ράπτη παρουσίασε την εκδήλωση και έδωσε το δικό της στίγμα στην στήριξη του εθελοντισμού.

Τα έσοδα της βραδιάς, το ΘΑΥΜΑ θα τα  διαθέσει:

▪️Στην 20χρονη Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη, προκειμένου να επισκεφτεί το εξειδικευμένο MD-Aderson Cancer Center στο Χιούστον των ΗΠΑ.

▪️Σε συμπολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αγχιάλου, που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης.

You May Also Like