Το GentleLase Pro®,του οίκου Candela αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος Laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ακόμη πιo εύχρηστο ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Τα διεθνή guidelines συνιστούν πλέον η ιατρική αποτρίχωση να γίνεται αποκλειστικά με laser Alexandrite.

Η ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ.

Η αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με ξυραφάκια, κρέμες, κεριά και οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, αποτελεί μία χρονοβόρα, δαπανηρή και πάνω από όλα μάταια διαδικασία, αφού δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του. Εκεί, στο αδύναμο σημείο του, μπορεί να το «χτυπήσει» μονάχα το laser.

 

  • Αποτρίχωση – Gentlelase Pro Candela

    Το σύστημα GentleLASE είναι νέας γενιάς ιατρικό Laser τύπου Alexandrite που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει μία ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από την μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από ένα μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματα της.

    Ο μηχανισμός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία, κάνοντας τη θεραπεία ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ & ΑΝΩΔΥΝΗ.

    Το σύστημα GentleLase έχει έγκριση για ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στην αποτρίχωση από τον Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων Αμερικής, «GentleLASE System FDA Cleared For Permanent Hair Reduction»

    Ακρίβεια: Βασισμένο στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, το laser δρα επιλεκτικά στους τριχικούς θυλάκους, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς.

     

    Καταλληλότητα για κάθε περιοχή του σώματος: Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, το laser μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο της τρίχας και του δέρματος και να εξαλείψει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε κάθε περιοχή του σώματος: πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, στέρνο, θηλές μαστών, πλάτη, μπικίνι, πόδια.

    Μόνιμα αποτελέσματα: Καθώς το laser στοχεύει στον θύλακα της τρίχας, δηλαδή στο σημείο γένεσης και ανάπτυξής της, η τρίχα φύεται όλο και πιο αδύναμη, με αποτέλεσμα ο κύκλος ζωής της να ελαχιστοποιείται. Μετά τον αρχικό κύκλο θεραπειών, η αίσθηση του δέρματος είναι βελούδινη. Για τη συντήρηση του αποτελέσματος, αρκεί μία επαναληπτική συνεδρία ανά μακρά χρονικά διαστήματα.

    Συμφέρει οικονομικά: Συγκρίνοντας το συνολικό κόστος σε χρόνο και χρήμα που συνεπάγεται κάθε μέθοδος για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, αποδεικνύεται ότι η αποτρίχωση με laser είναι η οικονομικότερη. Καμία άλλη μέθοδος δεν εξασφαλίζει ριζική αποτρίχωση, ενώ αντιθέτως οι περισσότερες συνεπάγονται διάθεση χρόνου και κυρίως έξοδα για την επανάληψη της διαδικασίας, καθώς και για την αντιμετώπιση του πόνου, των ερεθισμών και των τραυματισμών που συχνά συνδέονται με αυτές. Η αποτρίχωση με laser μπορεί να γίνει μία ακόμα πιο οικονομική διαδικασία, όταν το κόστος της διαχειριστεί σωστά, δηλαδή σε συνάρτηση με το εύρος των περιοχών αποτρίχωσης, καθώς και τη χρονικά σωστή διαχείριση των συνεδριών.

    http://www.georgakli.gr

You May Also Like