Ο 23χρονος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Βόλου με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου

Λίγα Λόγια για εσένα

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Καλόγηρος είμαι 23 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο και συγκεκριμένα στη συνοικία του Αγίου Βασιλείου. Είμαι γιος του Μίλτου Καλόγηρου. Μετά την αποφοίτηση μου απο το 3ο Λύκειο Βόλου σπούδασα Τουριστικές Επιστήμες σε ΙΕΚ του Βόλου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των καθημερινών φοιτητικών του υποχρεώσεων, ξεκίνησα να εργάζεται στο κλάδο των μεταφορών σε Γραφείο Διεκπεραιώσεων & Συναφών Υποθέσεων στο Βόλο όπου εργάζομαι έως και σήμερα. 

 Γιατι αποφάσισες να ασχοληθείς απο τόσο μικρή ηλικία με τα κοινά και την πολιτική;

Το μικρόβιο της πολιτικής δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα…Απο τα 18 μου χρόνια ασχολήθηκα ενεργά στην ΟΝΝΕΔ Βόλου. Το 2020 έθεσα για πρώτη φορά τον εαυτό μου Υποψήφιο  στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Βόλου όπου και εκλέχθηκα στην τιμητική δεύτερη θέση! Μέχρι το Φθινόπωρο του 2022 διετέλεσα Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, ενώ στη νέα σύνθεση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας τον Νοέμβριο του 2022 αναδείχθηκα Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Βόλου, αξίωμα που διατηρώ μέχρι και σήμερα. Η αυτοδιοίκηση ωστόσο κέρδισε το ενδιαφέρον μου αφού μέσω αυτής ένας πολίτης μπορεί ενεργά και απτά να προσφέρει στον τόπο του. Μέσω της αυτοδιοίκησης μπορείς να παράξεις διακριτό και μετρήσιμο έργο για τους συμπολίτες σου και να δεις μέσω των δικών σου ενεργείων την καθημερινότητα να αλλάζει προς το καλύτερο. Για αυτό και όπως λέω πολύ συχνά σε συμπολίτες που συναντώ η αυτοδιοίκηση δεν είναι τίποτα άλλο απο την μάχη της καθημερινότητας. Και σε αυτή την καθημερινότητα των Βολιωτών ο Αχιλλέας Μπέος με ενέπνευσε να συμβάλλω ενεργά. 

-Γιατί με τον Αχιλλέα Μπέο;

Με πολύ απλά λόγια γιατί ο Αχιλλέας Μπέος έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί. Στην αυτοδιοίκηση δεν φτάνει να προτείνεις και να οραματίζεσαι πρέπει να μπορείς τις ιδέες σου να τις εφαρμόσεις στην καθημερινότητα των γύρω σου. Ο επικεφαλής της παράταξης μας “Νέα Εποχή Νέα Δυναμική” Αχιλλέας Μπέος θεωρώ ότι έχει και το όραμα και την εμπειρία και τη θέληση αλλά και την ικανότητα και τον ενθουσιασμό να προσφέρει αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο Βόλος μας που για πολλά χρόνια είχε μείνει δέσμιος της απραξίας των προηγουμένων δημοτικών αρχών. Είναι αδιαμφσβήτητο ότι η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου απο το 2014 έχει κάνει πάρα πολλά και ο Δήμος Βόλου έχει κάνει άλματα σε πολλούς τομείς. Όμως είναι και πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ακόμα, για αυτό ζητούμε απο τους πολίτες του Βόλου να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην παρατάξη μας και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να γυρίσει το Βόλο μας πίσω και να τον βγάλει απο την τροχιά της ανάπτυξης. 

– Ένα τελευταίο μήνυμα για τους αναγνώστες μας;

Ανεξαρτήτως αν θα ψηφίσει κάποιος εμένα ή την παράταξη μας ή κάποια άλλη παράταξη καλώ όλους τους ακροατές σας την Κυριακή να προσέλθουν να ψηφίσουν. Η δημοκρατία μας θέλει συμμετοχή , δεν γίνεται να αφήνουμε τους άλλους να αποφασίζουν για εμάς γιατί τα προβλήματα δεν αργούν όπως βλέπετε να έρθουν στην πόρτα μας…. Ιδιαίτερα στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης τόσο σε επίπεδο Δήμου αλλά και Περιφέρειας δεν γίνεται να αφήσουμε να αποφασίσουν άλλοι για εμάς. Έμειναν ελάχιστες ημέρες διαβάστε τα προγράμματα των συνδυασμών επιλέξτε βάση αυτών. Σε δεύτερο χρόνο δώστε βάση στα βιογραφικά των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών Συμβούλων και φυσικά θα ήταν ιδιαίτερα τιμή να ψηφίσετε και εμένα.Κωνσταντίνος Καλόγηρος του Μιλτιάδη χαμηλά στο ψηφοδέλτιο υψηλά ελπίζω στις προτιμήσεις για να μου δώσετε την ευκαιρία να συμβάλλω και εγώ με τις δυνάμεις μου και τις ιδέες μου να γίνει ο Βόλος μας τόπος για να ζεις, να επισκεφτείς, να επενδύσεις και να αποκτήσεις μοναδικές εμπειρίες. Υπόσχομαι μην σας απογοητεύσω.

You May Also Like