Σε μία κομβική στιγμή για τους πολίτες της Θεσσαλίας όπου επιχειρείται η ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα έπειτα και τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών που έπληξαν δύο φορές την περιοχή μας, προσφεύγουμε στις κάλπες την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού καλείται να αναλάβει το ρόλο της ανασυγκρότησης της τοπικής κοινωνίας για αυτό και η αποστολή της φαντάζει πιο δύσκολη από πότε.

Οι Θεσσαλοί θα κληθούν να επιλέξουν στην κάλπη εκείνους που εμπιστεύονται,γνωρίζουν και μπορούν να αναδιαμορφώσουν τη ζωή τους ως προς το καλύτερο.

Οι συνθήκες διαβίωσης μας έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί μετά και τις τελευταίες καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα επιβάλλουν να οδηγηθούμε στην κάλπη με σύνεση, ψυχραιμία και καθαρή σκέψη αναφορικά με το ποιους θα επιλέξουμε να ψηφίσουμε για να οδηγήσουν τους δήμους και τη Θεσσαλία στην επόμενη μέρα.

Οι εκλογές της Κυριακής πρέπει να μας βρουν όλους παρόντες, γιατί η ψήφος μας αυτήν τη φορά έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο θυμός η οργή η επίρριψη ευθυνών και η τελική αποχή από τη διαδικασία της ψηφοφορίας για το μέλλον μας δεν είναι λύση.

Η επόμενη μέρα των εκλογών σημαίνει μέλλον και όχι παρελθόν.

Όλοι μας θέλουμε τοπική αυτοδιοίκηση που θα μας υπηρετεί με έργα που εξυπηρετούν την ανάπτυξη αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Σε μία Θεσσαλία που μετράει ακόμη τις πληγές της, η ψήφος όλων είναι επιβεβλημένη.

 

You May Also Like