Η δική μας Δώρα Μιχαήλ, ο δικός σας άνθρωπος, της αγοράς και της εστίασης παντρεύτηκε από κεραυνοβόλο έρωτα τον Γιάννη της σε μια τελετή παραμυθένια!

H Δώρα, η missVolonaki, επέλεξε γιαυτήν την τόσο μοναδική στιγμή της ζωής της να πλαισιωθεί από την οικογένεια της και στενούς της φίλους και συνεργάτες στον γάμο της χρονιάς !!!

H Δώρα Μιχαήλ, Δημοσιογράφος & Σύμβουλος Marketing με τον  Γιάννη Αθανασόπουλο, που ζουν το απόλυτο love story, ένωσαν τις ζωές τους την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς με τους καλεσμένους τους να τους ριζώνουν για “βίον ανθόσπαρτον ” ανέφελο και τρισευτυχισμένο!

 

 

 

Η Δώρα Μιχαήλ μαζί με τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Βόλου αλλά και επιχειρηματίες της αγοράς γιόρτασαν και τα 7 χρόνια λειτουργίας της σελίδας volonakinews.gr που στις 22 Σεπτεμβρίου του 2016 έκανε το ντεμπούτο του στον επιχειρηματικό χώρο!

Δεν πετυχαίνει κανείς χωρίς θυσίες και κούραση, αυτό θυμάμαι να λέει πάντοτε  η Δώρα Μιχαήλ..αναφερόμενη σε όλους τους τομείς της ζωής και τελικά είχε δίκιο γιατί με κόπο και θυσίες κατάφερε και πέτυχε την επαγγελματική καταξίωση και την απόλυτη προσωπική ευτυχία !

Να ζήσετε Δώρα & Γιάννη !

 

You May Also Like