Στην ανάγκη να στηριχθούν οι επαγγελματίες του τουρισμού στον Βόλο και το Πήλιο αλλά και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας που προσφέρουν σε χιλιάδες εργαζομένους, αναφέρθηκε με δήλωσή της, η Χριστίνα Μαρασίδη.

Παράλληλα, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος αναφέρθηκε και στη συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Μύρων Φλουρή, τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρο Βασιλικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Δυο εβδομάδες περίπου μετά από την βιβλική θεομηνία που άλλαξε τον χάρτη της Θεσσαλίας και έσπειρε την καταστροφή στον τόπο μας.

Θα χρειαστεί χρόνος για να καταμετρήσουμε τη ζημιά. Προτεραιότητα οι ανθρώπινες ζωές, βασικές δομές της κάθε κοινότητας μαζί με τα σπίτια των πολιτών. Ειδικά για τον Βόλο και το Πήλιο όμως, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε τις φθορές στις τουριστικές υποδομές και επιχειρήσεις. Να μεριμνήσουμε για τις σημαντικές επενδύσεις που έκαναν κράτος και επιχειρηματίες. Για τις θέσεις εργασίας που πρέπει να διατηρηθούν.

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε στην έδρα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ. Μύρων Φλουρή, τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, όπου και ενημερώθηκε για την πραγματική κατάσταση σε Βόλο και Πήλιο.

Το Υπουργείο θα συμβάλει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στην επίσπευση της επιστροφής στην κανονικότητα.

You May Also Like