Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

Στις αισθητικές εφαρμογές οι ραδιοσυχνότητες τρίτης γενιάς εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω πόλων για τη θέρμανση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος (χόριο) και του υποδόριου λίπους.

Οι θεραπείες του προσώπου στόχο έχουν την γένεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ταυτόχρονα αναγκάζοντας τις υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου να συσπαστούν επιτυγχάνοντας κατ αυτό τον τρόπο την επιθυμητή σύσφιγξη του δέρματος. Επιπλέον η ενέργεια του Ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Με τις Ραδιοσυχνότητες RF, θα νιώσετε καταρχήν μια βαθιά αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων εφαρμόζεται καταρχήν στο δέρμα σας και δρα στους υποδόριους ιστούς. Αυτή η εσωτερική (βαθιά) αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο σας και ο λιπώδης ιστός έχει περιέλθει στην κατάλληλη, αποτελεσματική θερμοκρασία.

 • Μια θεραπεία ανανέωσης προσώπου για όλες τις εποχές

  Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Καλό είναι λοιπόν με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, που μπορεί να είναι μείωση της σφριγηλότητας του δέρματος, χαλάρωση και λεπτή ρυτίδωση να επιλέγει κανείς να ακολουθήσει τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, με σκοπό να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου και να καθυστερήσουν τις περισσότερο επεμβατικές, ενέσιμες ή χειρουργικές θεραπείες.Η τεχνολογία τελευταίας γενιάς Ραδιοσυχνότητες RF είναι απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων τεχνολογιών Ραδιοσυχνοτήτων (RF).

  Η ραδιοσυχνότητα επικεντρώνεται μόνο στην περιοχή που εφαρμόζεται.

  Η ραδιοσυχνότητα ασκείται ταυτόχρονα στα επιφανειακά αλλά και βαθύτερα στρώματα του δέρματος και σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος σε σύγκριση με τις προηγούμενες τεχνολογίες RF.

  Δεν απαιτείται μεγάλη ισχύς, χάρη στη λόγω της στοχευόμενης δράσης της θεραπείας, και δεν υπάρχει καμία ενόχληση, ούτε πόνος.

  Άμεσα αποτελέσματα, ορατά από την πρώτη συνεδρία.

  ΠΗΓΗ: http://www.georgakli.gr/

You May Also Like