Οταν οι νέοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά, κάτι αισιόδοξο γεννιέται. Αυτό είναι νόμος. Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Καλόγηρου, που είναι υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Βόλου, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Αχιλλέα Μπέου, αυτό μετράει διπλά.

Αφενός γιατί πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που φέρνει τον αέρα της ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα και αφετέρου διότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να υπηρετήσει τα κοινά δουλεύοντας με όρεξη και πάθος.

Πιστεύει ότι ο Βόλος έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να ανεβεί ακόμη ψηλότερα, γι’ αυτό και διεκδικεί με δυναμισμό να εκλεγεί στο τοπικό συμβούλιο του Βόλου, όπου διαμορφώνονται οι προτάσεις για την επόμενη μέρα της πόλης.

 

Ο Κωνσταντίνος Καλόγηρος, ο νεότερος υποψήφιος του συνδυασμού του Αχιλλέα Μπέου, διάλεξε τον δρόμο της άμεσης προσφοράς.

Θα είναι υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Βόλου και όχι στο δημοτικό συμβούλιο. Θεωρεί ότι η πιο άμεση επαφή με τους δημότες του Βόλου, από τις βόρειες συνοικίες μέχρι την παραλία και από τον Αναυρο μέχρι το Παλιό Λιμεναρχείο, τη Νεάπολη και τους Αγίους Αναργύρους, μπορεί να προωθήσει λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Αλλωστε και από τον εργασιακό του χώρο, έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες Βολιώτες. Νεότατος, αλλά με αντίληψη για τα προβλήματα της καθημερινότητας και άριστη επαφή με τους πολίτες. Στο πρόσωπό του, η κοινότητα του Βόλου βρίσκει έναν νέο άνθρωπο, γεμάτο όρεξη για δουλειά.

 

 

You May Also Like